Zdravím všechny, dlouho jsem nepřispíval a dneska mě Pedro vyzval s otázkou jak jsem na tom
No co vám budu povídat s počasím nic nenabrečíme

, to co kytky nahnali přes Duben a Květen teď ztratili a z výjímečné sezony je sezona průměrná. V neděli jsem se vrátil z dovolené ze slunného Kypru kde jsem týden umíral ve 40 stupních ve stínu a celý natěšen že po 8mi dnech uvidím velký progres a obsypané kytky pladama přišel šok.
Na zahradě to vypadalo jako na podzim, všude samé listí a kytky ve sklenícíh darmo mluvit, tolik opadaných listů jsem zvyklý vídávat během podzimu a ne uprostřed léta, což bylo také způsobeno tím že přes to ochlazení byly skleníky po celou dobu otevřené a to v noci prý kleasala teplota i k 5 - 6 stupňům.. Nicméně nezahálel jsem a v pondělí jal jsem se do záchranářských prací.
Namíchal jsem holkám super dvojtou dávku super hnojiva a k tomu jim i přimíchal květový stimulátor. Zavřel, zabednil skleníky a nechal vždy jen jedno okénko po ootevřené. A zdá se, že jsem udělal dobře, kytky se zvedli nahodili nové listy a vypadají zdravě, tak snad už to bude dobré ale sluníčko by bodlo !!
Tady dávám pár čerstvých fotek včetně třech nových hybridů z mojí dílny Svarog, Celeborn a Balrog