Króča
-
- Stálý člen
- Reputace: 3466
- Obrázky: 0
Re: Króča
Ja tož vitaj Hanačisko!!! Z Olmiku Ti jede co chvíla vlak do Přerova kde se koná sčuch místních pěstitelů a crosoverů. U pivka v pivovaru Parník zcela jistě něco koštneš a hlavně si odvezeš spousty kvalitního osiva. Sleduj a připoj se a garantuju že zcela jistě neprohloupíš!!!
- Króča
- Nový člen
- Reputace: 18
Úplně jsem zazdil, že jsem tě zazdilBaron z Žop píše: ↑22 čer 2018 15:57Ja tož vitaj Hanačisko!!! Z Olmiku Ti jede co chvíla vlak do Přerova kde se koná sčuch místních pěstitelů a crosoverů. U pivka v pivovaru Parník zcela jistě něco koštneš a hlavně si odvezeš spousty kvalitního osiva. Sleduj a připoj se a garantuju že zcela jistě neprohloupíš!!!

- Króča
- Nový člen
- Reputace: 18
Jj chtěl jsem něco tak akorát a aby si dala i žena.. Jinak krom původní čtveřice jsem ještě opatřil nějaké další Jalapeňos, Thai Rawit, Haba Orange a několik Volante Red Hot..Pak ještě Cayenne yellow, ale vypadá to že v marketu popletli cedulku a bude to buď Red nebo taky Jala

Perla je krásná rostlina, včetně květů a nenápadných plodů... Já sám zjistil až nedávno kolik má jalapeno druhů, objevil sem i nějaký F1 Goliath, fialové, žluté a vzhledem k tomu že ty kroužky zavařené jím snad ke všemu, tak příští rok asi mj rozjedu Jalapeno koncert 

- Chozee77
- Stálý člen
- Reputace: 2847
19.7 odpoledne sem měl velmi milou návštěvu 

A při vaření kávy sem udělal jeden přímo paparaciovský snímeček..

Ale psssst !!!!! Króča o tom ještě neví...

Doufám že nebude nijak hulákat...

A při vaření kávy sem udělal jeden přímo paparaciovský snímeček..
Ale psssst !!!!! Króča o tom ještě neví...
Doufám že nebude nijak hulákat...
Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo...
Jára Da Cimrman