Zdravím všechny

, po více jak třech týdnech trochu poposunu své vlákno. Jelikož jsem teď nebyl 3 víkendy po sobě doma, postnu již rovnou finální stav mého letošního snažení. Tedy po přepočítání v mé první oficiální sezóně zde na fóru mám 91 rostlin chilli, 33ks je venku na záhoně, 4ks jsou na celoroční indoor ( Pequin, Thanksgiving, Habanero White Long, Filius Blue), 5ks jsou rocota v 5L květnících/kýblech a zbytek jsou chinesky v +-10L květnících/kýblech. Tímto zpětně děkuji mabovi za návštěvu a dovoz chybějících nádob

.
Jedinný dosavadní zásadní neúspěch je smrt Aji Peruvian, dorostla do 25cm, potom začala schnout a nic nepomohlo...
Venkovní záhon je rozdělen na asi 5 částí, největší plochu zabírá netkaná textílie černo-bílá o rozměru 3,2x7m, černá zespod, bílá nahoru, tam si již lebedí 32 rostlinek. 26 annuumek, 5 baccatum a jedno Tabasco. Druhá největší část je černá netkanka pro rajčata, třetí zakrytá část je pro sladké papriky. Pak je tam jeden záhonek se dvěma druhy hrášku, ředkvičky, cibule, červená řepa. Poslední část je pak už jen zbytek plochy, kde jsem musel dát zbytek, co už nikam jinak nešlo dát (přezimovaná Aji lemon drop, 2 rajčata, 3 květáky, celer plus pažitka, oregáno a meduňka.
Takže suma sumárum: 91ks chilli, 25ks rajčat + 12ks balkonových, 14ks sladkých paprik + 3ks balkonových, 3ks mochyně peruánská, 4ks ačokča a zbytek. A tady už konečně nějaké ty fotečky...
fóliák zepředu

celkový pohled

vlevo, v modrém kýblu je mochyně, v truhlících jsou balkónové rajčata a papriky

vpravo, v tuhlících je 4x ačokča

venkovní záhon

přezimovaná Aji lemon drop, ještě foto bez zasazených sladkých paprik, dnes večer již vše hotovo

přezimované Jala Chichimeca - člověk přehlédne při vyštipování jeden květ a za několik dní už se nestačí divit

když náhodou někdy prší, musí se přece využít všechny nádoby v baráku na dešťovku, i 2 dětské vaničky nebo starý prádelní hrnec

den před dešti jsem ukecal skoro sousedku a přes jeden nezastavěný pozemek jsme natáhli 4 hadice ze studny, nateklo cca. 900l vody, než jí došla...
No a to je asi pro dnešek vše. Všechny květy stále poctivě vyštipuji, kromě indoorovek. Přezimovaná okraska Foxta z Bauhausu má v tuto chvíli 12 plodů, z toho 3 jsou již krásně oranžové a na omak zralé. Dále už budu fotit zřejmě jen jednotlivé kusy rostlinek, úspěchy a neúspěchy atd.
Mějte se všichni fajn a ať to roste!!!