konkrétně jedno Rocoto (!) a Ajiny. Kdybych to nechal v pařníku, tak z nich mám liány
 konkrétně jedno Rocoto (!) a Ajiny. Kdybych to nechal v pařníku, tak z nich mám liány  
 při setí i přesazení. A taky místo při klíčení. Tolik kelímků bych do pařníku nenacpal. K čemu jinému je Jiff ještě dobrý?
 při setí i přesazení. A taky místo při klíčení. Tolik kelímků bych do pařníku nenacpal. K čemu jinému je Jiff ještě dobrý?Sadbovač zabere místa stejně. Nastříháš ho na rozměr množírny
 a určitě dobrý tip ... chci ho zkusit na přes rok. Akorát já jsem zatím kozel zahradník a měl jsem strach, že rostlinky při pikýrování polámu
 a určitě dobrý tip ... chci ho zkusit na přes rok. Akorát já jsem zatím kozel zahradník a měl jsem strach, že rostlinky při pikýrování polámu  proto ty Jiffy.
 proto ty Jiffy.
 je to varianta pro lenochy. Já nemám doma žádnou bordel-šopu a venku to teď dělat nemůžu. Tak to sázím v kuchyni a sypání hlíny manželka vidí velmi nerada
 je to varianta pro lenochy. Já nemám doma žádnou bordel-šopu a venku to teď dělat nemůžu. Tak to sázím v kuchyni a sypání hlíny manželka vidí velmi nerada  s Jiffama ji tolik nevadím. Kromě toho vysychání si na ně nestěžuju. Zasel jsem pokusně i do hlíny a z Jiffů vylezlo všechno cca o 4 dny dříve.
 s Jiffama ji tolik nevadím. Kromě toho vysychání si na ně nestěžuju. Zasel jsem pokusně i do hlíny a z Jiffů vylezlo všechno cca o 4 dny dříve. )
)Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti