Este neviem ako urobim prednu stranu tak aby sa dala lahko otvarat,ale asi nejaka folia. Uz mam aj pripravenu dosku,ktora mi bude posielat data o teplote,vlhkosti, jasu, spinat osvetlenie a posielat vsetko do domacej automatizacie.
Dimenzace boxu vzhledem k dostupnému osvětlení
- Lexter
- Stálý člen
- Reputace: 1300
- Obrázky: 0
Re: Dimenzace boxu vzhledem k dostupnému osvětlení
Měl jsem si to nechat patentovat.

No, mě dostane máloco: Bo Burnham - Can't Handle This
Myslis velkost boxu? Nejako mi to vyslo,ono ten rozmer je vnutorny,ale je hlavne kvoly tomu ze ho potrebujem dat do takeko vycnelku,tak je prisposobeny velkostou tomu.
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
krásný box, já mám celý box bílo-černou folii (Bílo-černá folie celá role 25 m (50 m2) Bílo-černou folii využijete ve vaší pěstírně. Bílá strana folie dobře odráží světlo (zhruba 90 %) ) zepředu mám nalepený suchý zip a na části folie taky. Zatím maximální spokojenost
PS jakou desku máš na sběr dat ? Arduino ?
PS jakou desku máš na sběr dat ? Arduino ?
Ja som to zatial len bielym sololitom uzavrel. Kde si zohnal tu foliu?
Na zber dat pouzivam dosku Wemos D1 hned ma v sebe wifi a je k nej super soft ESPeasy kde sa vsetko nastavuje cez web rozhranie a netreba to programovat. Vsetko mi spracuvava Raspberry server s OpenHab softom pre domacu automatizaciu.
Na zber dat pouzivam dosku Wemos D1 hned ma v sebe wifi a je k nej super soft ESPeasy kde sa vsetko nastavuje cez web rozhranie a netreba to programovat. Vsetko mi spracuvava Raspberry server s OpenHab softom pre domacu automatizaciu.
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
folie - https://www.heureka.cz/?h[fraze]=folie%20bilo%20cerna , uz nevim kde sem ji kupoval, cena byla někde kolem 26Kč/m
EDIT: on ten bílý sololak bude mit taky parádní odrazivost, jen rád táhne vlhkost
EDIT: on ten bílý sololak bude mit taky parádní odrazivost, jen rád táhne vlhkost
- Lexter
- Stálý člen
- Reputace: 1300
Kluci, já tam měl vlhkoměr a teploměr. Pak jenom teploměr. Pak jsem ho dal pryč a když potřebuju zjistit něco o vnitřku, vrazím tam ruku. Člověk na to asi musí přijít sám, že pěstujeme zeleninu a nestavíme návratovou raketu z mise Mars 1.
Ne, já vás nechci odrazovat, to samozřejmě ne.
Ne, já vás nechci odrazovat, to samozřejmě ne.
No, mě dostane máloco: Bo Burnham - Can't Handle This