Ahoj všem

jsem začátečník nejen co se týká pěstování, ale i jezení chilli. Chutná mi to a baví mě to a budu dělat pokroky

je s tím spojený jeden problém, nesmějte se, prosím

předtím mě pálila žáha, to mi chilli spravilo a teď je mi fajn. Naopak to zhoršilo trávení ve střevech

prostě mě to prohání jak sviňa a taky to pěkně pálí

ujíždím na tom teprve týden, mám naložené Jalapeno, sušené Jalapeno a sušené habanero. Dávám si každý den trochu. Někde jsem četl, že se to časem spraví, že si trakt zvykne, že to chce vydržet

je to pravda, nebo by tohle chilli dělat nemělo a mám se raději poradit s doktorem, jestli nemám nějaký problém? Prý by měl kapsaicin naopak zažívací problémy řešit a spravit. Vím, že je to trochu blbý téma, ale na rozptýlení dobrý, ne?
