tak jsem se konecne nejak dostal k tomu abych povypravel o svym pestitelskym snazeni. Se svoji prvni sklizni, ktera probehla loni, jsem byl i pres mnoho chyb spokojenej. Prvni pest je hlavne o tom seznamit se s rostlinama. Zde muzete videt asi polovinu moji lonsky sklizne.
Letos jsem to rozjel jinak. Jako student jsem pres tejden v praze, o vikendy se obcas ukazu doma. Proto jsem v praze, kde jsem mel cely jizni okno pro sebe a spoustu casu, zasadil uz nekdy v unoru. Kytickam se darilo, zasadil jsem je do pouzity proplachly hliny a primerene jsem je krmil sadou hnojiv ATAMI terra. Takhle nejak si tam holky uzivaly.
Doma moc casu nebylo, proto sem dal klicit pozdejc, ale zase jsem zasadil vic odrud, co jsem ruzne povymnenoval. Sazenicky jsem dal dost brzo do skleniku, protoze nebylo jizni okno. Pres den se tam meli hezky, pres noc ale teplota hodne klesala, proto predpokladam kyticky moc nerostly. Nedalo se ale nic delat. Tak to nejak vsude rostlo az jsem se dozvedel, ze v praze na byte koncime kvuli rekonstrukci. Tak sem vzal auto a jako prvni evakuoval papricky. Takze ted mam z prahy privezenejch 9 dosti vzrostlejch rostlinech Ring of Fire, Golden Cayenne, Habanero Red a Orange a jedna rostlinka, kterou jsem dostal jako Bolivian Rainbow, ale zatim mi ji moc nepripomina.
To so moje jediny v kvetinaci, ze kterejch bych nejaky rad zazimoval. Ostatnich asi 30-40 rostlinek jsem rozsazel po zahrade, kde mi maminka(karma ji za vypomoc kdyz jsem byl pryc) nechala misto. Ve skleniku meli rezervovany misto habanera plus jedna naga jolokia, co jsem pred par dny dostal od kamarada. Je dost mala. Doufam ze to jeste dozene. Mimo sklenik jsem nasazel neco co zbylo z loni plus par novejch modelu. Jsou tam Fatalii, Lemon Drop, Bolivian Rainbow(uvidime co z toho vyleze) Peri Peri, Punjab, Anaheim, a par dalsich, u kterejch si nejsem jistej, nebo nevim nazev. Pod papriky v zemi jsem prihodil trochu konskyho hnoje.