každý den sklizeň a šup do mrazáku

Red Savina jede a chutná...


Pokud z toho chceš vařit, tak ti potrhaná pletiva nevadí. Já část úrody mrazím. Pak je používám do guláše, do omáček, do kovbojských fazolí, chilli con carne...Tea Racer píše: ↑28 srp 2017 22:15U mne je zamražení poslední varianta, nepoužívám, jak psal Gandalf.
Nejlepe co to nejmene zpracovat, uprednostnuji lehce kvasenou nevarenou Chu Nan Pastu, nebo jiné omacky, srirachu, nasušit, nebo lehce zavarit - spiše zalít lákem o teplote 80 °C... ale chápu že zamrazit trva pár vteřin práce, pokud toho máš moc.
v receptu na Chu Nan pastu jsem našel toto co mohu použít místo rýžového vína? rád bych jí prubnul jenom ze sríracha člověk žít nemůže
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host