uzení

Ostatní recepty s chilli
Uživatelský avatar
Uram
Nový člen
Příspěvky: 38
Registrován: 02 úno 2016 20:59
Reputace: 2
Obrázky: 0

uzení

Příspěvekod Uram » 16 srp 2017 10:47

Zdravím, chtěl bych si letos zkusit vyudil svoje Jolikie, máte s tím někdo zkušenosti? Jak dlouho a kolik stupňů udit, udit čerstvá nebo už usušená. Děkuji za jakýkoliv postřeh

pan_klobouk
Stálý člen
Příspěvky: 414
Registrován: 12 led 2016 21:06
Reputace: 250
Obrázky: 0
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: uzení

Příspěvekod pan_klobouk » 16 srp 2017 13:02

udit je muzes jakkoliv ,tady moc pravidel neni :) 12hodin na 70 stupnu bylo cajk
pan_klobouk

Uživatelský avatar
Tea Racer
Stálý člen
Příspěvky: 5408
Registrován: 17 dub 2016 11:00
Reputace: 9067
Obrázky: 0
Bydliště: Šumava, u Lipna 775 m n. m.
Kontaktovat uživatele:

Re: uzení

Příspěvekod Tea Racer » 16 srp 2017 14:36

Sice to není nač se uplne ptáš, ale je i studený kouř..... používa se to trochu jinak :-)
Nebo když nakladam chilli do oleje, sýrů, tofu... používam uzenou papriku taky.

Uživatelský avatar
oskar69
Stálý člen
Příspěvky: 759
Registrován: 05 srp 2014 14:35
Reputace: 808
Obrázky: 0
Bydliště: uherskohraďišťsko

Re: uzení

Příspěvekod oskar69 » 16 srp 2017 14:39

ja udil v hrnci na grilu :D cca 20 - 30 minut, jako zdroj byly aromaticke hobliny - priste bych je trochu namocil, ale bylo to jen par plodu a hrnec uz na nic jiheno nepouziju.

Uživatelský avatar
Uram
Nový člen
Příspěvky: 38
Registrován: 02 úno 2016 20:59
Reputace: 2
Obrázky: 0

Re: uzení

Příspěvekod Uram » 03 zář 2017 12:01

Diky za odpovedi.A zkusenosti s tekutym kourem? To se suseny papricky nejak potiraji?


Zpět na „Ostatní chilli recepty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů