tak Bhutlah bych v hospode asi taky odmitl, po nem se docela kroutim, moc mi nechutna cerstvy, ale do omacek nebo ususeny je paradni
gandalf 2017
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
- Obrázky: 0
Re: gandalf 2017
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
- matoha
- Stálý člen
- Reputace: 564
- Obrázky: 0
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
sibeerian hooome
ja mám semienka práve od gandalfa tá doma mi kvitne a druhá ktorú som nútene priniesol z roboty tiež domov (rušia nám prevádzku) už plodí ale tou zmenou prostredia zhadzuje listy.plody zatiaľ ako detské pipiky.tie na záhrade mi veľmi nejdú ale tam v tom íle nejde dobre nič a navyše tam v noci ťahá z lesa chlad.tam sa oplatí niečo z chilli posadiť tak cca koncom júna.inak túto nenáročnú odrodu som chcel kvôli x práve kvôli jej nenáročnosti.s niečím fialovým alebo s tým s čím sa podarí.a už keď som pri tej nenáročnosti podobne sa mi javí fish plus je to aj dekoratívna rastlinka ale tam ešte len čakám na kvety.inak na semillas.de som objavil ďalšie "ruské" chilli všetky by mali byť nenáročné zaujalo ma ešte aji russian tak snáď ďalšiu sezónu.

Neni tam sucha hniloba na tech krizencich haba? Muze to byt i odlesk nejake barvy.