gandalf 2017
Re: gandalf 2017
Super podívana ,brada mě klesla až na zem.Jen tak dál. Ať se daří.
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
Když mám u nějakého příspěvku třeba 10krát pozitivní hodnocení, řeknu si sakra,sakra napsal jsem to dobře, nebo jsou to slušný obrázky. Dovolil jsem si Ti dát pár ,,lajků" u jednoho příspěvku dokonce 18tý protože si to prostě zasloužíš.
Taky mě baví jak píšeš ,,křížení haba" aniž bys vymýšlel nějaká super jedovatá jména, přijde mi, že si to děláš jen tak pro sebe a pro radost, co z toho vypadne.
To se mi teda líbí a že kolikrát vypadnou věci... jako například tyhle dvě moje holky se taky úplně nejeví tím co je na štítcích.........vysvětlivka : Dorset LoboKos je semena od Loba původně od Kosiny.

taky ten Braun jde nějak nebezpečně do červena....

Mě to teda netrápí, mám radost z každý pěkný papriky. Ať se Ti daří a barvičky přibývají

Taky mě baví jak píšeš ,,křížení haba" aniž bys vymýšlel nějaká super jedovatá jména, přijde mi, že si to děláš jen tak pro sebe a pro radost, co z toho vypadne.
To se mi teda líbí a že kolikrát vypadnou věci... jako například tyhle dvě moje holky se taky úplně nejeví tím co je na štítcích.........vysvětlivka : Dorset LoboKos je semena od Loba původně od Kosiny.
taky ten Braun jde nějak nebezpečně do červena....
Mě to teda netrápí, mám radost z každý pěkný papriky. Ať se Ti daří a barvičky přibývají

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
- Obrázky: 0
Tyhle jsem nikde ve Vietnamu nevidel, ale je fakt, ze se tam zacaly sirit nejake zname i nezname druhy podle toho, co jsem koukal na foodbloggery na youtube.
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com