Problémy s listy chilli paprik
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9558
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problémy s listy chilli paprik
Tak to proste je, navic list který odpadne, tak na tom míste mnohdy vyroste celá vetvicka
Vyzkouseno....

Tohle ochlupeni je zcela normalni. Rozhodne se nejedna o pavucinky od Svilusek.
- Jahodove_pyre
- Stálý člen
- Reputace: 229
zdar všem.
Tak nějak mě začala stávkovat kytka v kanclu, je to habanero red. Krásně letos narostla a nahodila snad 16 plodů. Když jsem v pondělí přišel po víkendu do práce, substrát byl dost vyschlej a kytka trochu povadla a začaly opadávat květy i lístky. Zalil jsem do syta, ale mám pocit že kytka nechce pít. Konečky listů jsou jakoby neduživé (podobně jak když usychá ), no a na listech se začaly dělat skvrny. Poradíte ? Btw. jelikož jsem jí zalil dost, přemýšlím jestli se netopí, ale na dně není žádná voda v misce, ale substrát je mokrý.
Dík

Tak nějak mě začala stávkovat kytka v kanclu, je to habanero red. Krásně letos narostla a nahodila snad 16 plodů. Když jsem v pondělí přišel po víkendu do práce, substrát byl dost vyschlej a kytka trochu povadla a začaly opadávat květy i lístky. Zalil jsem do syta, ale mám pocit že kytka nechce pít. Konečky listů jsou jakoby neduživé (podobně jak když usychá ), no a na listech se začaly dělat skvrny. Poradíte ? Btw. jelikož jsem jí zalil dost, přemýšlím jestli se netopí, ale na dně není žádná voda v misce, ale substrát je mokrý.
Dík
Always hard way
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3122
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych vyklepal hlínu, mrknul na kořeny v jakém jsou stavu a dal nový substrát než bude pozdě.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Jahodove_pyre
- Stálý člen
- Reputace: 229
-
- Stálý člen
- Reputace: 250
- Kontaktovat uživatele:
Nekdy se stane ,ze kdyz substrat hodne preschne,nebere pak vodu a ta pouze protece a ikdyz zaleje ,kytka dal schne...
pan_klobouk
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3122
- Kontaktovat uživatele:
Suché špičky listů jsou z přelití a ty fleky kdo ví. Ze sucha nemáš flekaté listy, když nezaliješ, tak kytka zvadne a když to nestihneš tak už nevstane 

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce