Hudobnik 2017 - beginner (balkonik)
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hudobnik 2017 - beginner (balkonik)
Co to mas za tečky na tech listech?
-
- Stálý člen
- Reputace: 35
Je to prach, ako bola burka, nafukalo, naprsalo a uschlo. Aspon myslim, lebo to ide v pohode dole...
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Aha, vypadalo to jak mšice samotářky, tak to je dobře!
-
- Stálý člen
- Reputace: 339
Máš tu zeleň velice sympatickou!
. A s těmi květináči to je bomba. Myslím, že na to by se daly balit holky! Tedy z Přírodovědecké fakulty.
Na Karlu jsem zvědavá, jestli s ní budeš spokojený. Na plíseň je safra brzo. Buď v klidu. 

Náhoda je matka všech proměn.
-
- Stálý člen
- Reputace: 3791
Jestli máš jen trochu místa, rozhoď ta rajčata. Karla je poměrně vzrůstné keříkové rajče, prospělo by jim mít samostatné květináče, také kvůli plísni je to lepší. Máš balkon, nebo lodžii? Rajčatům je dobře pod střechou.hudobnik píše: ↑14 kvě 2017 11:26Od stvrtka obeda mam vsetko vonku na balkone, dnes v noci minimalna teplota 11 st. Vyzera to dobre, slnko svieti u mna na balkone od 7:30 do cca 11:30. Viac slnka nemam, ale malo by stacit. Pocasie by uz nemalo prekvapit. Moja skromna armada vyzera takto.![]()
Trojica na parapete pri okne. Rajcata: 2x Carla, 2x Vilma. Rastu ako z vody, 8l im bude po dvoch malo, ale testujem prvykrat. Naozaj idu krasne, som zvedavy. Nech ich hlavne neznici plesen, rozmyslam nad preventivnym postrekom. Vedla nich jedno Serrano.
Trojica chilli na mojom mini balkone. Jalapeno Senorita, Ring of Fire a vzadu Jalapeno Purple. Niektore kvitnu, uvidime, ci udrzia uz aj plody.
Naposledy upravil 1 dne Kendy; celkem upraveno 15x.
Důvod: Upraveno formátování citace
Důvod: Upraveno formátování citace
Bacula
- JurassicChilli
- Stálý člen
- Reputace: 583
Karly pestujem po dvoch rastlinách v 10 litrových kýbloch, takže s "odretými ušami" by to mohli vydržať aj v tých 8 litrových, keď ich budeš dobre živiť. Ak máš možnosť, tak ich daj pod nejakú striešku aby na ne nepršalo. Pleseň na paradajkách vzniká z častého omočenia rastlín. Keď som pestoval paradajky na záhone na záhrade, tak som v daždivom období v kuse postrekoval a aj tak to za moc nestálo. Vždy mi skôr, či neskôr všetky paradajky splesniveli. Odkedy pestujem paradajky v kýbloch pod strechou, tak nemusím postreky vôbec riešiť a mám krásne bio paradajky bez chemických jedov, ktoré plodia až do prvých mrazov.
-
- Stálý člen
- Reputace: 35
Vdaka vsetkym za prispevky! Priznam sa, necakal som, ze Karla sa tak rozrastie... Miesto by sa este naslo, skusim to presadit cez vikend, ak bude cas. Som necakal, ze to bude rast zurivejsie ako moje chilli:)
Vsetky rajcata mam vonku na balkonovom parapete, nad balkonom je vsak este strecha, takze mi na to vobec neprsi
Je to proste v suchu 
Vsetky rajcata mam vonku na balkonovom parapete, nad balkonom je vsak este strecha, takze mi na to vobec neprsi

-
- Stálý člen
- Reputace: 3791
Jak to je pod střechou, je to fajn. Když je rozsadíš, určitě se Ti odvděčí.
Bacula