Do ceho si je presazoval?
Nedelal si nejaky postrik na list?
Problémy s listy chilli paprik
Re: Problémy s listy chilli paprik
Substrát je tento: http://www.floria.cz/produkty/substraty ... a-papriky/
Jsou v něm od přesazení z jiffů. A postřik jsem žádný nedělal...
Jsou v něm od přesazení z jiffů. A postřik jsem žádný nedělal...
- JurassicChilli
- Stálý člen
- Reputace: 583
- Obrázky: 0
Na všetkých tých listoch máš nejaké malé, biele bodky. Nie sú to náhodou svilušky? Dobre ich pozri pod lupou, či sa po listoch neprechádzajú miniatúrne pavúčiky. Ak áno, tak to postrekni postrekom proti sviluškám.Rejsek píše: ↑01 kvě 2017 20:15Zdravím vás, po přesazení do velkého květináče se mi začli vytvářet na listech černé fleky. Poradíte prosím co dělám špatně? Obrázky mi nejdou nahrát do galerie. Nahrál jsem je na rajče: http://www.rajce.net/a13992693
Nepřipadá mi to jako od škůdce. Ani tam nevidím poškození od sání, nebo požeru. Možná tam je, ale nevidím ho.
Spíš bych si tipl na nějakou hnilobu, nebo bakteriální poškození. Jestli to jde, tak bych ubral vodu a případně stříknul něčím na bázi mědi. Nějakým fungicidem.
Spíš bych si tipl na nějakou hnilobu, nebo bakteriální poškození. Jestli to jde, tak bych ubral vodu a případně stříknul něčím na bázi mědi. Nějakým fungicidem.
Diky vam, zkusim ji dyl nezalevat dokud nebude mit sveseny listy. je pravda ze jsem ji po presazeni vic prolil aby se spojil substrat a asi se ji to moc nelibilo. taky jsem asi udelal kravinu, protoze jsem ji v pondeli zahnojil Hosticema a dalsi den sla do predhnojenyho substratu...
takze prehnojeno... spravi se to nebo mam neco delat? Dneska jsem presadil i zbytek, ale ty jsou vic jak tyden nehnojene...
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 826
- Obrázky: 0
Omrkni jestli tam nemáš svilušku (jemné pavučinky někde)
Ty bílé flíčky na listech jsou co? Jde to setřít.
Nemáš psa nebo kočku, že by ti to prochcali?
Proti přehnojení to prolej vodou ať se přebytečné živiny se vyplaví.
Ty bílé flíčky na listech jsou co? Jde to setřít.
Nemáš psa nebo kočku, že by ti to prochcali?
Proti přehnojení to prolej vodou ať se přebytečné živiny se vyplaví.