Potřeboval by jsem od Vás poradit, protože už fakt nevím co dělám špatně / asi úplně všechno /. Původně jsem ani nechtěl ty své uboženky prezentovat, ale jsou na tom čím dál hůře, tak je musím s Vámi zkonzultovat.

Když to shrnu:
1. výsev do RW kostek 7.2, pak přesazení do 3dl kelímků s výsevním substrátem Florcom / s odstraněním větší části RW kostky - velmi opatrně / a 30.3. přesazení do 1l květináčů s výsevním substrátem a substrátem pro papriku a rajčata 50/50. 2x přihnojeno Chilli focusem po týdnu 5ml /l ještě ve 3dl kelímcích. Nyní jen zálivka s lignohumátem. Parapet JV strana.
2.výsev 25.2.do výsevního substrátu Florcom, přepikýrování rovněž do výsevního substrátu a 30.3. přesazeno do 1l květináčů se stejným složením jak výše.Nehnojeno vůbc , jen zálivka s lignohumátem. Jenom 3 semínka jsem dal na zkoušku do jiffyn a těm se daří nejlépe / viz foto / - Fresno, Aji Fantasy Sparkly White, Bulgarian Carrot. Vše na parapetu východní strana + přisvícení Propagátorem se zářivkou 6500K 20-24 hod.
Lítám kolem obou výsevů s lupou, ale žádné zvířectvo nevidím.
Myslel jsem, že příčina je v přílišném uhutnění substrátu, který je méně vzdušný / 15% perlitu, 15% kokosu /, v kombinaci s přelitím a přehnojením. Proto jsem substrát provzdušnil, omezil zálivku a nehnojil. Al vůbec se to nelepší, ba naopak.
Poradíte mi co by jsem ještě mohl udělat?
Děkuji

Fresno z jiffyny
AJi Fantasy Sparkly z jiffyny
Bulgarian Carrot z jiffyny
Devil´s Tongue Chocolate
Devil´s Tongue Chocolate
Habanero White
JAFSH
Scarlet Lantern
Scarlet Lantern
Scarlet Lantern
Scotch Bonnet Chocolate
Tabasco- obzvlášť povedené
A tak by jsem mohl pokračovat dál.

Uvítám jakékoliv Vaše připomínky.
Přitom úplně stejně pěstuji rajčata a ačočky a ty rostou před očima.
Ještě jednou díky.