Ahoj, po nějakém čase jsem se rozhodl opět zaktualizovat svoje vlákno.

Zaktualizovat to zní dost brutálně, věc se má tak, že postupně tahám cestou z práce kytky domů a tam se jim snažím věnovat. Je to o tom, že nejen lampama

sazenice prospívá, tak se je snažím venčit, aby jim větřík

trochu posílil stonky a slunce pomaloučku naučilo listy jak ho přijímat, aniž by je sežehlo.Večer je tedy zatím schovávám do bezpečí, vhodné dny na noční tábory jsem propásl a teď ty teploty nejsou nic moc, aby prospívaly, na to se ještě o ně moc bojím.Včera jsem zapíchnul do substrátu tři řízky z Rocota, z tý mojí Chlupatý bojovnice, která už zase prospívá a ty řízky jsou spíše studijním pokusem než nutností, neboť mám jestě tři jiná letošní jednu Red a jednu Orange, třetí jsem omylem nepopsal.
Takže jsem se rozhodl, aby nebylo studování málo, že letošek bude nejen Rockem Tigra ale i Rocoto and Savages Year.
Rozhodl jsem se k tomu i z ryze pragmatických důvodů a to využití stinných stanovišť zahrady.
Jinak nějaký kytky už šly do světa, pár jsem se jich rozhodl zkusit prodat i na plzeňské víkendové burze. Jakože nejdřív nic moc, ale když už jsem si říkal, že to byl pěkně pitomej nápad, zájemci jakoby se domluvili a prodal jsem 10 sazenek z 12 a i trochu mletého. O prachy jde vždycky, proč si prodejem přebytků nezalepit náklady na substrát a hnojky....

Takže závěrem tradičně pár fotek a přání, ať Vám to šlape podle vašich představ.

pár kytek pro dokumetnaci

No a za oknem je kuwa těsnoooo

No a trocha atmosféry z burzy....