To ohnutí bych zasypal pod zem a dopřál bych ji oporu v podobě nějaké tyčky.

Jen jsem chtěl, aby kořeny v tom současném květináči trochu prorostly dosavadní substrát. A taky jsem to nechtěl dělat hned, protože je mám zatím pod světlem a s větším květináčem by se mi tam nevlezly. Ale ono je stejně už brzy hodím na okno, protože den se prodlužuje a světla přibývá. Jinak ty 3 už mi začínají kvést. Jen je škoda, že nevím, co je to za odrůdu.
 Jen jsem chtěl, aby kořeny v tom současném květináči trochu prorostly dosavadní substrát. A taky jsem to nechtěl dělat hned, protože je mám zatím pod světlem a s větším květináčem by se mi tam nevlezly. Ale ono je stejně už brzy hodím na okno, protože den se prodlužuje a světla přibývá. Jinak ty 3 už mi začínají kvést. Jen je škoda, že nevím, co je to za odrůdu.  Každopádně až mi dozrají první plody, tak to dám sem na fórum a třeba je někdo pozná.
 Každopádně až mi dozrají první plody, tak to dám sem na fórum a třeba je někdo pozná.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů