A možno ani nebudeš musieť robiť výnimku, pretože na Slovensku ideme mať len taký MINI mexický týždeň od štvrtku. Nebudú mať takmer nič z toho, čo v Čechách. Ani plnené Jalapeňo, ani Inferno chipsy, ani ovocné nátierky s chilli..., no proste takmer nič.
Toto je celá slovenská "ponuka", alebo skôr paródia na mexický týždeň. http://letak.lidl.sk/427e824c-cebf-4cb5 ... 5.html#/28
2 math: Asi jak kde, tady už tak 2 roky ne. Prošlo to nejakou transformací, hodne kvalitní. Zelenina ovoce lepsi než tesco, vetsi vyber obojího, lokalní produkty... tyhle akce ohledne mexika, ciny, indie atd.... hodne biovyrobků, dobré ceny. Když koupis neco absolutne žadny problem s reklamaci atd...
Ja práve naopak najradšej chodím nakupovať do Lidlu. Lidl nerobí rozdiel medzi západným a východným trhom a tak predáva výrobky u nás v tej istej kvalite ako v Nemecku. Najmenej mám rád Tesco. Na západný trh dávajú kvalitné výrobky a ku nám ide podradný tovar plný éčok a náhražiek. Keď sa to z času na čas pretriasa v médiách, tak argumentujú tým, že tak si to žiada náš trh a chuťové preferencie zákazníka. Len neviem ako prišli na to, že napríklad angličanovi chutí konzerva s 95% mäsa a slovákovi s 50% mäsa.
Je otazkou, kto za to moze a setri na nas... Ci Tesco, alebo vyrobcovia. Viem o tom a je to samozrejme trapne.
Casto kupujem jogurty TAMI, Zvolensky, Banovecky, mlieko tiez TAMI, maslo Koliba, TAMI a podl. Lidlacke maslo Pilos je podla mna blizsie margarinu, nehladiac na to, ze z domacich tam je tusim len Zvolensky.
(Uz som asi off-topic, ospravedlnujem sa)
Téma se jmenuje Omáčky z Lídlu. Debata o potravinách z jiných řetězců je určitě taky v pořádku. Ale zkuste z toho vynechat ideologii a politiku ve formě debaty "Kdo za to může" a podobně. Děkuji.
Byl bych nerad, kdyby se debata úplně zvrhla. Přišlo mi adekvátní diskutující poprosit, aby nezachazeli příliš daleko. Myslím si že politika a ideologie sem nepatří.