Omáčky majú pekný, moderný design. Sú balené vo vkusných fľaškách a v regáli zaujmú na prvý pohľad.
Prvú som ochutnal zelenú Jalapeňo Mild & Sour. Podľa názvu je z nich najslabšia a po ochutnaní som musel dať za pravdu, že je to v podstate taká trochu pikantnejšia detská výživa. Omáčka je hodne kyslá a v chuti prevláda vínny ocot, čo ju podľa mňa dosť obmedzuje v používaní len na jedlá kde ocot nebude na závadu. Viem si ju predstaviť napríklad v zeleninovom šaláte. Tam by sa hodila dokonale.
Ako druhú som sa rozhodol ochutnať Bring The Pain. Na fľaške sú síce varovné nápisy "Super Super Hot", "Danger" a výstražné symboly lebky so skríženými hnátmi, no po prečítaní zloženia, ktorému okrem vínneho octu dominuje 20% podiel Jalapeňa som nepredpokladal, že omáčka bude nejako výrazne pálivá. Navyše kúpil som ju v Lidli a ten je svojími výrobkami zameraný na bežných ľudí a nie chilli masochistov, takže mi ani vo sne nenapadlo, aká vražda to bude. Tak som nič netušiac prehltol asi polovicu polievkovej lyžice tejto omáčky a takmer som zkolaboval. Ústa, hrdlo a žalúdok mi zaplavila neskutočná pálivosť. Nechápal som ako je to možné, veď v zložení je napísané len Jalapeňo. Výrobca tam ale musel prisahámbohu okrem toho deklarovaného Jalapeňa primiešať aj čistý kapsaicín, ale do zloženia ho šikovno zamaskoval pod označenie "extrakt korenia", ktorému som nevenoval dostatočnú pozornosť. Takže rozhodne je Bring The Pain verná svojmu názvu a skutočne mi na dlhé hodiny priniesla poriadnu bolesť žalúdka. A to som si už myslel, že som celkom slušne trénovaný na pálivé veci, ale táto omáčka mi dala ešte poriadne "na frak". Na budúce už jedine do jedla. Ochutnávať ju samotnú bolo bláznovstvo.
Po takejto žieravine som už logicky nemal chuť skúšať tretiu Habanero Spicy & Sour omáčku. Má v zložení síce napísané, že obsahuje len 4% habanera, ale po ochutnaní toho predchádzajúceho "tekutého dynamitu" výrobcovi už tak nejak neverím a zrejme aj túto Habanero omáčku "vylepšil" chrstnutím extraktu kapsaicínu štýlom Vlastu Buriana: "Přiměřeně..., přiměřeně...!

Záverečné zhrnutie: Musím povedať, že ma Lidl prekvapil. Nepredpokladal som, že bude mať v ponuke takéto kopacie, sado-maso omáčky a márne uvažujem kde upotrebím toto palivo do raketoplánov.