Hm, to zní zajímavě. Teď jen který recept vybrat, bude jich max něco přes dvacet.Zrzek píše:Jestli se nepletu tak na první ročník Žopského vypalováku dovezl Proki Rocota udělaná jako Kvašáky a za mě to byla luxusní záležitost.

Hm, to zní zajímavě. Teď jen který recept vybrat, bude jich max něco přes dvacet.Zrzek píše:Jestli se nepletu tak na první ročník Žopského vypalováku dovezl Proki Rocota udělaná jako Kvašáky a za mě to byla luxusní záležitost.
Erben61 píše:Neboj se toho, je to pecka.
http://nuselskakuchta.blogspot.cz/2014/ ... racha.html
Díky, te%d jse o to, co a kolik ještě stihne dozrát. Když tak inspirace na příští sezonu.Tea Racer píše:To je parádní, to jsem delal za posledni mesic 2x, dával jsem sem ten link.. Doporučuji, pokud más doma kolem 20 °C a méne kvas to o 2 dny déle a bude to neuveritelné!!!oskar69 píše:ale budu jen kvasit
Duo jiao 剁椒酱 - chu-nanská chilli pasta
http://zkvaseno.blogspot.cz/2014/10/duo ... pasta.html
No, ty ale ještě jsou ve stavu květu. Moc jich nebude.... Ono ani těch Rocot nebude kvantum. Možná to stihnu sníst začerstva.matoha píše:nie je to škoda rocoto zavariť?na zaváranie stačia annuumky
Tož jak říká jeden kamarád z hospody: "Každý tu hubu máme holt jinou". Já je ještě nekoštoval. Loni nerodily vůbec nic, jen ta jedna přezimovavší má letos druhým rokem pětadvacet plodů v různém stupni dozrávání, dva už jsou červené, a ještě i pár květů. Jsem na to zvědav. Dost lidí to tu chválilo tak jsem to taky chtěl vyzkoušet.oskar69 píše:mě to rocoto jako jedna z mála paprik nikterak neoslovilo
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host