Camel 2016
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Re: Camel 2016
Pristi sezonu bude druhej foliak ne ?
6 drát tak to je maso to udrží hodně ale přesto mám pár otázek sitě si svařoval protože to není moc patrné jak funguje to zadní okno a jak tě napadl zrovna takovéj tvar a teď to nejduležitější jakou to máš folii a kde ji fasuješ 

2Vasjis: no to vubec neni vylouceno
tohle nestoji na me zahrade a svoji si chci koupit, takze pristi sezonu pokud bude vlastni zahrada, tak neco dam sem a na svoji bych postavil to same vylepsene, akorat 6x3m, a do 2 foliaku a balkonu uz by se i neco mohlo vlezt aby omacky porad nedochazely 
2proki73: site (2x3m na vysku) jsou svarovane (vrchni spoj, privarene cela a svarene 2 cele segmenty k s sobe). cele je to slozene ze dvou segmentu ktere se svarily uprostred k sobe. a to zadni okno funguje jednoduse, je udelan zevnitr ten ctvercovy ram co je videt, a zvenku udelany druhy stejny na kterem je folie a zvenku pridelane panty na otevirani shora a zatim se to provizorne uchycuje retizkem o plot co je za tim
chtel jsem udelat automaticke otevirani ale uz nebyl cas, i tak jsme vysazovali pozde 1.6.
-ten tvar nenapadl me ale kolegu se kterym jsme to staveli, ja chtel oblouk podobne jak je tady nekde ve vlaknu, ale tohle se jevi o dost pevnejsi.
-ta folie to je nejaka co se do ni bali velke prumyslove harampadi presny typ nevim, bral jsem co bylo zadara a vypadalo pevne

2proki73: site (2x3m na vysku) jsou svarovane (vrchni spoj, privarene cela a svarene 2 cele segmenty k s sobe). cele je to slozene ze dvou segmentu ktere se svarily uprostred k sobe. a to zadni okno funguje jednoduse, je udelan zevnitr ten ctvercovy ram co je videt, a zvenku udelany druhy stejny na kterem je folie a zvenku pridelane panty na otevirani shora a zatim se to provizorne uchycuje retizkem o plot co je za tim

-ten tvar nenapadl me ale kolegu se kterym jsme to staveli, ja chtel oblouk podobne jak je tady nekde ve vlaknu, ale tohle se jevi o dost pevnejsi.
-ta folie to je nejaka co se do ni bali velke prumyslove harampadi presny typ nevim, bral jsem co bylo zadara a vypadalo pevne

no to poznáš jestli vydrží folie jestli ji sluníčko nepropálí
no s odolnosti proti UV se uvidi, ale i kdyby ta folie mela vydrzet 1-2 roky tak je to vpohode. pretahnuti nove nezabere vice jak par hodin casu coz se da jednou za cas kousnout