Nutnost dodržovat roční období při indoor setí
Re: Nutnost dodržovat roční období při indoor setí
Diky za radu.Já za poslední čtyři dny toho přečetl tolik že je to už na škodu.Mám v tom galimatyáš.Ale to se doufám utřepe.Vídím že máš v zájmech mimo jiné motorky.Taky mám jak říkám takového pionýra. To proto že mám 115 kgx182cm. Mám dukati monstra.Litr.Vypadám na tom jak medvěd na tříkolce.
- matoha
- Stálý člen
- Reputace: 564
- Obrázky: 0
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
keď čítaš veľa nových informácií naraz vezmi si zápisník a rob si poznámky.mne to pomohlo.rozdelené v časovom slede na substráty hnojivo aj odrody chilli ktoré sa mi páčia atď zaradom všetko to čo sa mi zdá že potrebujem.
Ptal jsem se, čeho chceš docílit, abych věděl, jestli je chceš zkusit hnát k nějakým plodům, nebo jestli ti stačí je nechat do jara jenom rozrůst.
S tím souvisí to osvětlení. Jiné je na růst, jiné je na květ a plod. Napiš, co vlastně máš.
Květináče budeš potřebovat tak 10+litrů. Rozhodně u toho TSM. Podle toho, jak ti to poroste. Jestli je budeš hnát do zelené hmoty dobrým osvětlením, tak i větší.
S tím souvisí i ta teplota. Kdybys to měl v obyváků, tak je to vcelku jasné. Ale nemám tušení, jak topíš v šatně.
S tím souvisí to osvětlení. Jiné je na růst, jiné je na květ a plod. Napiš, co vlastně máš.
Květináče budeš potřebovat tak 10+litrů. Rozhodně u toho TSM. Podle toho, jak ti to poroste. Jestli je budeš hnát do zelené hmoty dobrým osvětlením, tak i větší.
S tím souvisí i ta teplota. Kdybys to měl v obyváků, tak je to vcelku jasné. Ale nemám tušení, jak topíš v šatně.
Zdravím.Když to kvete a má plody tak je to takové hezčí.Teplota je tam trošku nižší než v obyváku.Neměřil jsem ale odhaduji tak 18-20 ?Přesný typ zářivek napíši až večer. Díky
Tak už jsem je našel. Žena když něco schová,tak pořádně.Ale to asi taky znáte. Je to sylvania GRO-LUX 18 W Na netu píší že je na růst rostlin.Barevná teplota je 8500 K. Mám jich 10 tak je to pro mě nejjednodušší řešení.Snad i dobré. Těleso je na 4 trubice.Snad to bude stačit.
Hele to bude uplne v pohode, to teleso o ctyrech zarivkach by melo zvladnout cca ten metr ctverecni osvitit bez problemu.
Máme v tom pokoji i nejaké květiny. Asi bude lepší je dát jinam,že?
Ahoj,chtěl bych se zeptat.Mám doma celkem výkonný reflektor LED.sloužil k přisvětlování rostlin na květinové prodejně. jenže má něco šptného. nesvítí vkuse ale bliká.To vypnutí je malé ale je. Vadí to?Kendy píše:Ptal jsem se, čeho chceš docílit, abych věděl, jestli je chceš zkusit hnát k nějakým plodům, nebo jestli ti stačí je nechat do jara jenom rozrůst.