z pestovanim papricek zatim nemam zadne zkusenosti takze pristi sezona bude moje prvni. Letos jsem si koupil seminka Scarlet Lantern a Filius Blue, ktera jsem pred mesicem zkusebne zasel a dal za okno. Oboji uz klici, ale je mi jasne, ze je pozde a nic z nich nebude. Spis mi slo o to vyzkouset si kliceni atd.
Ted k veci

Poslednich par let me kolegyne zasobuje Squash Jamaican Yellow a letos poprve i Trinidad Scorpion Moruga. Druhou jmenovanou jsem testoval vcera a musim rict, ze je to zatim asi to nejpalivejsi co jsem mel. Snedl jsem ji celou, minutu zvykal, polkl a pak trpel

Jde mi o jednu vec, jak si na takove masakry pripravujete zaludek? Samotne paleni vem cert, ale vecer a celou noc me desne bolelo bricho, ze jsem se musel choulit do klubka abych to prezil. Nepomohlo ani mleko, cukr, chleba proste nic. Pred samotnym pozrenim jsem se normalne najedl mastneho a napil se mleka.
Druha vec: Muze mi nekdo doporucit nejake odrudy, kterym se bude darit za oknem (Jizni strana) a nezaberou moc mista? Chci, aby zaroven palily (ne tak jak TSM) a daly se jist za syrova. Nemam v planu zavarovat ani susit. Mozna jeste pouzit do omacek.
Predem dekuji a doufam, ze je to aspon trochu srozumitelne.
kejpex