zrovna jsem chtěl napsat že dva starty za měsíc asi nedámOMO píše:To bude Venca po Čilližroutech, takže rocvičenýlobo píše: EDIT: Navíc co jsem dostal čerstvé info tak se chystá i soutěž v požírání !!
Celostátní sraz a soutěž
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Re: Celostátní sraz a soutěž
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
wlasta1 píše:Nabízím z mé strany poslední variantu.
http://m.kemp-rychta.cz/kontakt/
S paní příjemná domluva cenově taky není žádná pálka a nemá s ničím problém. Chatky pro 4 osoby. Je to super místo na houbaření - mimochodem. Termín si můžeme zvolit v podstatě libovolný, protože od září už má po sezóně a funguje na domluvu.
Spojení vlak/bus taky není špatné.
Tímto bych zahájil diskuzi o termínu...
Pro Loba: ve Zruči nevím jak by to proběhlo, ale do tohoto místa jsem schopen navézt potřebné zázemí - pivo, jídlo atd...
Ahoj pánové, takže tahle varianta platí a datum 30.9. 14 hodin ??????????????????????????????????????????????
Já jen že jdu zítra do práci a budu pro dispečink vytvářet-smolit návrh rozpisu směn na září takže si naplánuju volno, no ,ale jestli přejde od dnešního dne, respektive od zítra do 30.9. tj asi 6 týdnů beze změn nemůžu zaručit, v každým případě jsem rozhodnut jet tak si to volno prostě vydupu.Tímto tedy taky fšecky chillence zdravím a těším se na osobní setkání. Zdarec
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3156
- Kontaktovat uživatele:
třeba uděláme i nějaký mini sraz třetího v Brně 
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
Mě Brno bohužel nevyjde krz práciOMO píše:třeba uděláme i nějaký mini sraz třetího v Brně
ParádaErben61 píše:wlasta1 píše:Nabízím z mé strany poslední variantu.
http://m.kemp-rychta.cz/kontakt/
S paní příjemná domluva cenově taky není žádná pálka a nemá s ničím problém. Chatky pro 4 osoby. Je to super místo na houbaření - mimochodem. Termín si můžeme zvolit v podstatě libovolný, protože od září už má po sezóně a funguje na domluvu.
Spojení vlak/bus taky není špatné.
Tímto bych zahájil diskuzi o termínu...
Pro Loba: ve Zruči nevím jak by to proběhlo, ale do tohoto místa jsem schopen navézt potřebné zázemí - pivo, jídlo atd...
Ahoj pánové, takže tahle varianta platí a datum 30.9. 14 hodin ??????????????????????????????????????????????
Já jen že jdu zítra do práci a budu pro dispečink vytvářet-smolit návrh rozpisu směn na září takže si naplánuju volno, no ,ale jestli přejde od dnešního dne, respektive od zítra do 30.9. tj asi 6 týdnů beze změn nemůžu zaručit, v každým případě jsem rozhodnut jet tak si to volno prostě vydupu.Tímto tedy taky fšecky chillence zdravím a těším se na osobní setkání. Zdarec![]()
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
Termín je potvrzený, takže není kam couvnout. Jen doufám, že to nedělám zbytečně a nebudu sám... Tohle by mně opravdu nasralo!
Tímto bych rád vyvolal reakce na účast! Prosím ty kdo má zájem a zúčastní se, ať potvrdí!!!
Tímto bych rád vyvolal reakce na účast! Prosím ty kdo má zájem a zúčastní se, ať potvrdí!!!
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3156
- Kontaktovat uživatele:
Já jedu
a co ten Mechov to se kříží ne ? Nebo budem odbýhat ?
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
-
Baron z Žop
- Stálý člen
- Reputace: 3494
Baron potvrzuje taktéž účast