zrovna jsem chtěl napsat že dva starty za měsíc asi nedámOMO píše:To bude Venca po Čilližroutech, takže rocvičenýlobo píše: EDIT: Navíc co jsem dostal čerstvé info tak se chystá i soutěž v požírání !!

zrovna jsem chtěl napsat že dva starty za měsíc asi nedámOMO píše:To bude Venca po Čilližroutech, takže rocvičenýlobo píše: EDIT: Navíc co jsem dostal čerstvé info tak se chystá i soutěž v požírání !!
wlasta1 píše:Nabízím z mé strany poslední variantu.
http://m.kemp-rychta.cz/kontakt/
S paní příjemná domluva cenově taky není žádná pálka a nemá s ničím problém. Chatky pro 4 osoby. Je to super místo na houbaření - mimochodem. Termín si můžeme zvolit v podstatě libovolný, protože od září už má po sezóně a funguje na domluvu.
Spojení vlak/bus taky není špatné.
Tímto bych zahájil diskuzi o termínu...
Pro Loba: ve Zruči nevím jak by to proběhlo, ale do tohoto místa jsem schopen navézt potřebné zázemí - pivo, jídlo atd...
Mě Brno bohužel nevyjde krz práciOMO píše:třeba uděláme i nějaký mini sraz třetího v Brně
ParádaErben61 píše:wlasta1 píše:Nabízím z mé strany poslední variantu.
http://m.kemp-rychta.cz/kontakt/
S paní příjemná domluva cenově taky není žádná pálka a nemá s ničím problém. Chatky pro 4 osoby. Je to super místo na houbaření - mimochodem. Termín si můžeme zvolit v podstatě libovolný, protože od září už má po sezóně a funguje na domluvu.
Spojení vlak/bus taky není špatné.
Tímto bych zahájil diskuzi o termínu...
Pro Loba: ve Zruči nevím jak by to proběhlo, ale do tohoto místa jsem schopen navézt potřebné zázemí - pivo, jídlo atd...
Ahoj pánové, takže tahle varianta platí a datum 30.9. 14 hodin ??????????????????????????????????????????????
Já jen že jdu zítra do práci a budu pro dispečink vytvářet-smolit návrh rozpisu směn na září takže si naplánuju volno, no ,ale jestli přejde od dnešního dne, respektive od zítra do 30.9. tj asi 6 týdnů beze změn nemůžu zaručit, v každým případě jsem rozhodnut jet tak si to volno prostě vydupu.Tímto tedy taky fšecky chillence zdravím a těším se na osobní setkání. Zdarec![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti