Ja na nich mam ted msice ale chyril jsem to ze zacatku tak snad zas brzo nebudouOMO píše:Ano ano letos budeš velice strádat, ba přímo živořit. Jinak luxusní všechno, hlavně ti krásně jedou ty Pepína ! Třásněnky měly s mým Pepínem jiné plány
Balkon 2016
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Re: Balkon 2016
- Vasjis
- Stálý člen
Čau chillenci
Nějak nestíhám dovolená, výlety nová práce blázinec prostě. Letos mi to jede prostě paráda akorát rawit ještě ani nekvete asi jsem ho nějak zazdil to samé Jamaika squash
Ale na druhou stranu jsou to přiměřené ztráty když se kouknu na ty ostatní monstra co pomalu přebírají kontrolu nad oběma balkónama
. Teď pojedu na týdem pryč tak mi to tu snad přežije pod kontrolou bejvalého kolegy
konec keců tady máte fotky
( sorry za kvalitu to go pro dělá krásný videa ale fotky nic moc )
Black pearl

7 pod red

cheiro roxa

fatalli white

Carlina reaper začíná plodit dozrávat asi bude ve sklepě

infinity a 7 pod douglah

Balkon o nějž jsem bitvu už dávno prohrál

Teď něco z druhé strany paneláku
Výhled z okna

Tady už to přerůstá i šňůry na prádlo budu je muset vyvázat aby se mi nevylámaly

TrioTSM

Tsm peach myslím si že takovouhle kytku už nikdy mít nebudu a užívám si každý pohled na ní je to nádhera drří skoro každý květ co mi neurve vítr budu jí muset navázat každou větev až se nalejou papričky bude to tíha

Tsm black

Tsm red

A nakonec nesmím zapomenout na pepína
jinak z Prokiho rajčat už jsem sklidil přes 3 kg cherry rajčátek a začali nasazovat na nové květy nezkutečný semínka budu sušit ve velkém kdyby někdo pak chtěl zkusit příští rok žerou hodně vody ale vrátí vám to všechno do poslední kapky
foto nemám
Chilli zdar
Nějak nestíhám dovolená, výlety nová práce blázinec prostě. Letos mi to jede prostě paráda akorát rawit ještě ani nekvete asi jsem ho nějak zazdil to samé Jamaika squash
konec keců tady máte fotky
( sorry za kvalitu to go pro dělá krásný videa ale fotky nic moc )
Black pearl
7 pod red
cheiro roxa
fatalli white
Carlina reaper začíná plodit dozrávat asi bude ve sklepě
infinity a 7 pod douglah
Balkon o nějž jsem bitvu už dávno prohrál
Teď něco z druhé strany paneláku
Výhled z okna
Tady už to přerůstá i šňůry na prádlo budu je muset vyvázat aby se mi nevylámaly
TrioTSM
Tsm peach myslím si že takovouhle kytku už nikdy mít nebudu a užívám si každý pohled na ní je to nádhera drří skoro každý květ co mi neurve vítr budu jí muset navázat každou větev až se nalejou papričky bude to tíha
Tsm black
Tsm red
A nakonec nesmím zapomenout na pepína
jinak z Prokiho rajčat už jsem sklidil přes 3 kg cherry rajčátek a začali nasazovat na nové květy nezkutečný semínka budu sušit ve velkém kdyby někdo pak chtěl zkusit příští rok žerou hodně vody ale vrátí vám to všechno do poslední kapky
Chilli zdar
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3154
- Kontaktovat uživatele:
Na co ty potřebuješ fóliák nechápu, hehe. Klobouček !
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
He he copak foliáček, balkonek nebo dva by potřeboval......................
Hlavně mu na ně neprší ,
to je pohoda, já dneska ráno z nechráněných kytek pomalu slejval vodu.....v noci na dnešek napršelo strašně moc, plný misky, plný sudy, kde jaká nádoba na zahradě plná.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
- Vasjis
- Stálý člen
Co bych za to dalErben61 píše:He he copak foliáček, balkonek nebo dva by potřeboval......................Hlavně mu na ně neprší ,
to je pohoda, já dneska ráno z nechráněných kytek pomalu slejval vodu.....v noci na dnešek napršelo strašně moc, plný misky, plný sudy, kde jaká nádoba na zahradě plná.
![]()
![]()
-
KarlosK
- Stálý člen
- Reputace: 208
- Vasjis
- Stálý člen
Sem tam msice ale hlidam likviduju hnetKarlosK píše:pořádnej prales. na tohle se krásně dívá. super je, že ti to ani nic nenapadlo jako mě.. to bude zase sklizeň.
Covece pristi rok chci taky rajcata. Budes mit pak pripadne pls seminka? Vsechny sazenice v kramech mi prijdou takovy zanedbany, tak jsem si zadne nekoupil a chci jet od seminka.