Ahoj, dnes přijdu po čtyřech dnech do práce a zjišťuji, že papriky na pravém okně postihla nějaká choroba. Podle mě nějaká plíseň a vzalo to docela rychlý spád. Začnu od začátku. Měl jsem mezi letošními paprikami jednu loňskou chcíplinku, která se rozhodla urvat všechny rekordy a během měsíce vyprodukovala pět papriček, což je při jejím vzrůstu docela hustý. Na druhý fotce nahoře jsou už vidět schnoucí listy.

Pak začala jakoby schnout, obral jsem papričky a když se to nelepšilo, řekl jsem si , že se strhla.Popravdě jsem jí nevděčně moc neřešíl. Řekl jsem si v neděli, uvidím co provede za těch pár dní co tu nebudu. Na listech nic nebylo vidět, jen že celá prostě jakoby schla. A dnes přijdu, chcíplinka K.O. a dvě sousední kytky vypadají takhle:

Jedna je napadená celá a druhá má pár nejnovějších listů zatím v pořádku. Asi jsou na odpis a budu rád jestli mi ten bordel nepřeleze na druhé okno.

Přípravek proti plísním a houbám mám doma jméno z hlavy nevím. Možná to bude chtít preventivně a to bleskově postříkat.Co na to chillimaniaci ? ? ? ?