Asi jsem se nechal trochu unést.

Zkráceně: Sázel jsem v průběhu dvou dnů, kdy svítilo příliš slunce.. Vítr mi trhal netkanou textilii, tak jsem ji odstranil.. Chudinky musí čelit nezvyku vůči slunci a pár jich to nezvládlo, doufám, že zbytek vydrží..
Foto zatím nepřidávám, další informace se dozvím v pátek.

Deník kapitána:
20052016 - Den první:
11:00 SELČ - Přední linie naší invazní jednotky obsadila úspěšně část pozemské půdy, kde vybudovala bunkr a začala s transformací půdy v oblastech C3; C4; D1; D2; D3 a D4, pro příchod podpůrných a hlavních invazních jednotek.
12:45 SELČ - Podcenili jsme pozemské zbraně. Jejich vzdušná síla nám ničí naše bunkry. Při odklízení trosek došlo k několika zraněním.
16:00 SELČ - Jsme kompletně bez bunkrů, nepřítel nás bombarduje UV paprsky. Vzdorujeme co se dá, pokračujeme s transformací přilehlých oblastí.
20:00 SELČ - Nepřítel konečně ustává s bombardováním, vzdušným silám úspěšně čelíme. Podpůrná jednotka obsadili oblast C3 a podařilo se nám transformovat oblast C4. Hlavní invazní jednotky jsou sále v nedohlednu. Nařídil jsem ošetřování raněných a povinný odpočinek. Je nutno šetřit vodou, zásoby se velmi rychle tenčí.
21052016 - Den druhý:
5:30 SELČ - Nepřítel nás opět bombarduje UV paprsky za občasné podpory vzdušných sil. Vzdorujme s hlavou vztyčenou a pouštíme se do transformace zbylých oblastí.
10:00 SELČ - Máme hlášeny ztráty v řadách podpůrné jednotky a spoustu raněných. Voda již téměř došla a hlavní jednotky hlásí zdržení.
17:00 SELČ - Konečně dorazili hlavní jednotky spolu s rajčatovou brigádou a zásobami vody. Všechny oblasti jsou transformovány a hlavní jednotky je mohou obsadit. Nepřítel oslabuje, bombarduje řidčeji a vzdušné nálety nejsou tak časté. Zase nám svitla naděje.
19:30 SELČ - Oblasti C a D jsou pod naší nadvládou, Oblast E obsadila rajčatová brigáda bez předchozí transformace a vztyčili si opěrné body jež značí jejich krutovládu. Mírné bombardování zužitkujme pro léčení a úpravu živin z místní oblasti. V rychlosti proběhla transformace oblasti B kam se přemístilo několik civilních paprik.
22052016 - Den třetí:
12:00 SELČ - Postavili jsme si provizorní bunkry na obranu vůči silnému bombardování, léčíme zraněné a úspěšně vzdorujeme pozemským silám. Zásoby vody jsou zcela dostačující. Adaptace do cizího prostředí probíhá v plném proudu.
19:00 SELČ - Pohybujeme se mimo bunkry kvůli tvorbě léků a živin. Máme spoustu zraněných, ale nálada je dobrá.

První linie: Bulgarian Carrot, Jalapeno Maylon, Pimiento de Padron, Assam Chilli, Ring of Fire, Gold Cayenne, Bishops Crown, Aji Lemon Drop, Squash Jamaican Yellow, Tabasco
Podpůrná jednotka: Scotch Bonnet, Habanero Yellow, Habanero Bonda Ma Jacques a 3 mladé Pink Tiger
Hlavní jednotky: Pink Tiger, 7 pot White, 7 pot Bubblegum, 7 pot Jonah Yellow, 7 pot Brown, Naga Morich, Jolokia Yellow, White Ghost, Dorset Naga
Civilní papriky: Hamík a Španělská špičatá paprika z lidlu
Rajčatová brigáda: Gigante 3, Green zebra, Blue bayou, od maminky asi Tornádo