Ona to není honba za milionovkama. Taky je mám, teď jsem tady rozdělal sklenici zavřených 7pot, habanero a fatalii ... no a naprosto skvělá záležitost. Všem chutnalo a nebyla to žádná vražda. A taková švestková omáčka s morugou byla úplná lahůdka. Tolik ke zpracování.JurassicChilli píše:Ja som tú honbu za miliónovkami ešte stále nepochopil. V surovom stave sa jesť nedajú, zavárať tiež nie. Upotrebenie majú jedine v sušenom stave a v omáčkach, ale tam tiež aby človek dal jeden plod aspoň na 5 kilo rajčiat, aby ho z omáčky neklepla pepka.Erben61 píše:RE: Sakevi Tvoje rozhodnutí chválím, Jalapeňa jsou rozhodně zajímavým a klasickým, dnes v honbě za milionovkama trochu opomíjeným druhem.Rozhodně budu se zájmem sledovat Tvé snažení.![]()
Máš naprostou pravdu! Sám mám letos 3 druhy Jala - Goliath, senorita a jalahoty. Vše po 5ks. A aby nebylo málo, tak jsem přidal ještě 5ks Serenade...Erben61 píše:RE: Sakevi Tvoje rozhodnutí chválím, Jalapeňa jsou rozhodně zajímavým a klasickým, dnes v honbě za milionovkama trochu opomíjeným druhem.Rozhodně budu se zájmem sledovat Tvé snažení.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů