Není za co děkovat, prostě ne vidět, že se mazlíkům věnuješ (a nejenom ty). Já když jsem sem jel, tak byl sníh, takže za mne taková zkreslená představa jak je u nás....i podle telefonátů se ženou, protože ona říká, že hnusné.... I když té je zima skoro furt.Vasjis píše:Děkuji děkujiPedro píše:Taky slušnej oddíl. Fakt hustý. Koukám, že všichni to vaříte ven a kytky máte super... za mne gratulace.to víš Afrika to nění ale snažím se
Balkon 2016
Re: Balkon 2016
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
České Budějovice dneska balkon odpoledne max 38,8 C ráno když jsem šel do práce 12C cca 7 hod trochu větrno ale tak do dneška byly doma dneska mají první open air nightPedro píše:Není za co děkovat, prostě ne vidět, že se mazlíkům věnuješ (a nejenom ty). Já když jsem sem jel, tak byl sníh, takže za mne taková zkreslená představa jak je u nás....i podle telefonátů se ženou, protože ona říká, že hnusné.... I když té je zima skoro furt.Vasjis píše:Děkuji děkujiPedro píše:Taky slušnej oddíl. Fakt hustý. Koukám, že všichni to vaříte ven a kytky máte super... za mne gratulace.to víš Afrika to nění ale snažím se
Tak to je už paráda. No tak ať to roste k radosti a budu s chutí sledovat.
- Vasjis
- Stálý člen
Budu se snažit
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
- Vasjis
- Stálý člen
Mini report přišel jsem domu z práce venku hezky a bylo jasno osadil jsem prvních 9 kýblů zbylých 5 o nebo po víkendu nemám je v ČB.
Blíž k fotáku 7 pot douglah dál Carolina R

Největší kytka 7 pot red vedle cheiro roxa

Infinity pak v hranatým fatalli white melým black pearl a pak jamayca squash a rawit

To jsou ony před přesazení pro představu o velikosti jsem dal kozlíka Floriána na počest hasičům co mi nikdo nevěřil na srazu že existuje

Blíž k fotáku 7 pot douglah dál Carolina R
Největší kytka 7 pot red vedle cheiro roxa
Infinity pak v hranatým fatalli white melým black pearl a pak jamayca squash a rawit
To jsou ony před přesazení pro představu o velikosti jsem dal kozlíka Floriána na počest hasičům co mi nikdo nevěřil na srazu že existuje
Kytky jedna radost..