Pedro-druhé velké pěstování
- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
- Obrázky: 0
Re: Pedro-druhé velké pěstování
Cože hadi ???? brrrr dej pokoj ...v tom případě souhlas udělej si zásobu tekutého z Hoštic...
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Zdar šéfe! jsem rád, že si to tam v Červenozemí pěkně užíváš
Fotky parádní, evidentně to v té západní, stření i východní Africe vypadá všude stejně. Makal jsem na ve třech zemích v různých koutech toho světadílu a podle fotek by to od sebe nikdo nepoznal. A Libérie vypadá taky stejně. Přesně jak říkáš, člověk to miluje i nenávidí zároveň ...
Držím palce a jsem zvědav na přírůstky! Ať se Francis snaží

p.s.:
Říkají Ti tam obroni, muzungu anebo ještě nějak jinak?

Držím palce a jsem zvědav na přírůstky! Ať se Francis snaží

p.s.:
Říkají Ti tam obroni, muzungu anebo ještě nějak jinak?
-
- Stálý člen
- Reputace: 7
najskor mu hovoria "apoto"
Kdepak hoši...tady mluví tou jejich African english. Takže jsem boss, sir, boss man. Když jsou to přátelé, tak my brother a klasické my friend při obchodních jednáních.
Ahoj vše.
Tak dnes slíbené papričky, vzal jsem je dovnitř, protože ty malé kelímky se přehřívají a ony to snáší blbě...na záhon je dám cca za dva týdny, tak vždy odpoledne půjdou na 2 hodinky ke mně do pokojíčku. Zatím mi dělají radost. Jo a tehle týden jsem nevydržel a mírně pohnojil. Udělal jsem si z granulovaných hoštic výluh a tím zalil. Nic jiného nemám, ale už mně těch prcků v kelímcích bylo fakt líto.
Celá skupinka

Fatalii yellow, white a chocolate

Španělská kápie, black pearl a taková ta moje mutantí mudusa

Carolina reaper, 7pot brown a citron (od flashe)

TSM yellow, Aji pineapple, Aji amarilo

Jalapeno telica, habanero yellow a Naganero (od loba)

A poslední partička. V popředí 7pot jonah (zajímavé je, že jeden je krásně rostlý a ostatní jsou takoví mutanti skrčený), habanero maya red a habanero white

Tak dnes slíbené papričky, vzal jsem je dovnitř, protože ty malé kelímky se přehřívají a ony to snáší blbě...na záhon je dám cca za dva týdny, tak vždy odpoledne půjdou na 2 hodinky ke mně do pokojíčku. Zatím mi dělají radost. Jo a tehle týden jsem nevydržel a mírně pohnojil. Udělal jsem si z granulovaných hoštic výluh a tím zalil. Nic jiného nemám, ale už mně těch prcků v kelímcích bylo fakt líto.
Celá skupinka
Fatalii yellow, white a chocolate
Španělská kápie, black pearl a taková ta moje mutantí mudusa
Carolina reaper, 7pot brown a citron (od flashe)
TSM yellow, Aji pineapple, Aji amarilo
Jalapeno telica, habanero yellow a Naganero (od loba)
A poslední partička. V popředí 7pot jonah (zajímavé je, že jeden je krásně rostlý a ostatní jsou takoví mutanti skrčený), habanero maya red a habanero white
Ahoj všem.
Tak malé africké info. Přichází období dešťů. Už mi tu 2 dny prší. Sazenice jsem vysadil v pondělí na záhon, tak jen s obavami sleduji proudy vody z nebes, kdyby ty kytky alespoň byly větší... No příroda si poradí. A kdyby ne, tak si dám v listopadu nový start na období sucha.
Jinak přihnojení bylo znát. Během týdne udělaly papriky obrovský krok, neskutečně zesílily a udělaly další 2 patra. Takže prostě byl čas vyhodit je na záhon. Zemina tu je hodně písčitá, tak snad bude dobrá propustnost.
Přikládá jedno rychlé foto ze dveří. Mimochodem se příjemně ochladilo na přijatelných 28°, jen mám obavy, že se večer budu muset v posteli přikrýt.

Tak malé africké info. Přichází období dešťů. Už mi tu 2 dny prší. Sazenice jsem vysadil v pondělí na záhon, tak jen s obavami sleduji proudy vody z nebes, kdyby ty kytky alespoň byly větší... No příroda si poradí. A kdyby ne, tak si dám v listopadu nový start na období sucha.
Jinak přihnojení bylo znát. Během týdne udělaly papriky obrovský krok, neskutečně zesílily a udělaly další 2 patra. Takže prostě byl čas vyhodit je na záhon. Zemina tu je hodně písčitá, tak snad bude dobrá propustnost.
Přikládá jedno rychlé foto ze dveří. Mimochodem se příjemně ochladilo na přijatelných 28°, jen mám obavy, že se večer budu muset v posteli přikrýt.
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3127
- Kontaktovat uživatele:
Asi by to chtělo growbagy a mít je pod nějakou střížkou v polostínu + když přijde slejvák tak je to schová. Ale třeba to bude cajk.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
To jsou pod tou vodou?
Nevidím je...