Balkon 2016
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Re: Balkon 2016
Tak jsem po dlouhém uvažování nakonec dal na ,, LOBA" a kytky co začali žloutnout jsem přesadil do petek od kofoly a 7pot johan a red jsem dal do 5 l kanystrů zatím 4 rostlinky no v práci jsem nenašel víc petek. Ale když jsem sháněl petky tak jsem se smluvil s kolegou a on že má souseda co mu muže dodat 25l barely tak jsem si hned objednal
nějaký na balkon.

Cusa, nevim odkud jsi, ale mel bych navic nejake kyble od majonezy 5,8l kdybys chtel. Vetsina je bilych a nejaky zluty.
Presel jsem na ctverhrane kvetinace.
- Vasjis
- Stálý člen
děkuji za nabídku ale budu tady toho mít dost zkus nabídnout v bazaru tady na fóru věřím že si nového majitele najdouMartinS píše:Cusa, nevim odkud jsi, ale mel bych navic nejake kyble od majonezy 5,8l kdybys chtel. Vetsina je bilych a nejaky zluty.
Jo me zatim nic nenuti se toho zbavit, spis kdyby nebo z Prahy a okoli to chtel zkusit nebo pripadne nekomu pomoci.
Kazdopadne je to jen pro male odrudy tato kapacita, jak jsem si overil. Kdyz jsem do toho dal chinesku, tak male plody a kvetinac samy koren doslova. Na nejaky rohy a obyc annuunky asi v pohode.
Takze pokud mas neco v 5l, treba ten 7pot, tak tam pocitej jeste s jednim presazenim alespon do 10l
Ja chci se srandy pak zkusit do 60l zednickeho maltovniku, dat dve rostlinky. To budou Adely
Kazdopadne je to jen pro male odrudy tato kapacita, jak jsem si overil. Kdyz jsem do toho dal chinesku, tak male plody a kvetinac samy koren doslova. Na nejaky rohy a obyc annuunky asi v pohode.
Takze pokud mas neco v 5l, treba ten 7pot, tak tam pocitej jeste s jednim presazenim alespon do 10l

Ja chci se srandy pak zkusit do 60l zednickeho maltovniku, dat dve rostlinky. To budou Adely

- Vasjis
- Stálý člen
JJ stím se počítá nechám jí doma do konce května a pak pujde do kýble od fasády cca 20l+ myslím nezkoušel jsemMartinS píše:Jo me zatim nic nenuti se toho zbavit, spis kdyby nebo z Prahy a okoli to chtel zkusit nebo pripadne nekomu pomoci.

- Vasjis
- Stálý člen
Tak po dlouhé odmlce způsobené jak chilli vypalovákem ( děkuji za každou minutu tam skvělá parta každej jinej a přesto jeden koníček (( od pošťáka po doktora
) ) tak otročení na fóliáku malý update kytky mi letos dělají jen radost občas shodí listy ale to už se jim jen směju co by víc chtěli
Hajsinky
Z leva Black pearl , TSM balck, Infinity, TSM peach a monstrum 7 pot red opravdu neuvěřitelně velká katky cca 50 cm

Rawit 0,5l kelímek, 7pot johan, 7pot douglah Carolina R., TSM red

Cheiro roxa, rawit, momentálně nevím nějaká vražda , to s těma listama nahoru je probíraná Jamaica squash yellow ( není přehnojná ani přelitá takhle mám 3 kytky od začátku ) zřejmě mutant

7 pot johan nebo red při přesazování mi vítr sfoukl kelímky a nevím co je co
velikost 3 patra panelového domu
a tohle už je osazenstvo foliáku a to vám fakt z hlavy nevyjmenuju

Holky mi žloutnou dusí se v kelímkách
ale oni to ještě týden přežijou

Na fotkách chybí ještě 4 loňské kousky haba red / yellow , Bhut jolokia yellow
, TSM red a 7 ks super hotů a prokiho překvápko v podání habecosi
PS: pro lidi ze srazu
Jinak pepíno mám první 4 květy rajčata trochu brzda a neví co by, jedno mi uškubl holub. ( už jsem ho otrávil )
nedočkavě vyhlížím víkend až to všechno bude venku. Nevím proč ale manželka koupila bednu bohemky asi bude oslava no co bude jim venku líp 

Z leva Black pearl , TSM balck, Infinity, TSM peach a monstrum 7 pot red opravdu neuvěřitelně velká katky cca 50 cm
Rawit 0,5l kelímek, 7pot johan, 7pot douglah Carolina R., TSM red
Cheiro roxa, rawit, momentálně nevím nějaká vražda , to s těma listama nahoru je probíraná Jamaica squash yellow ( není přehnojná ani přelitá takhle mám 3 kytky od začátku ) zřejmě mutant
7 pot johan nebo red při přesazování mi vítr sfoukl kelímky a nevím co je co

a tohle už je osazenstvo foliáku a to vám fakt z hlavy nevyjmenuju
Holky mi žloutnou dusí se v kelímkách

Na fotkách chybí ještě 4 loňské kousky haba red / yellow , Bhut jolokia yellow

PS: pro lidi ze srazu
Jinak pepíno mám první 4 květy rajčata trochu brzda a neví co by, jedno mi uškubl holub. ( už jsem ho otrávil )

Taky slušnej oddíl. Fakt hustý. Koukám, že všichni to vaříte ven a kytky máte super... za mne gratulace.
- Vasjis
- Stálý člen
Děkuji děkujiPedro píše:Taky slušnej oddíl. Fakt hustý. Koukám, že všichni to vaříte ven a kytky máte super... za mne gratulace.