Sojovka je super, někdy v ní marinuju ryby s barevným pepřem, oliváčem a citronem. Doufám, že to nemícháš s tou šmakuládou od VitanyErben61 píše:Ahoj, asi žádná světoborná novinka, ostatně někde jsem to tu zahlédl. Chci se jen podělit o svůj recept na vylepšení sojové omáčky. Dělal jsem jí hned v začátcích asi před 5 lety a jelikož se osvědčila tak každý rok zkusím trochu obměnit ingredience či druh chilli. Nejlepší je s Jalapeňy ,česnekem a kuličkami tříbarevného pepře. Nuže libovolné množství od všech třech ingrediencí zalijete koupenou sojovkou , uzavřete v nádobě a necháte v chladu nějaký čas odležet. Jde to celkem rychle ale ideálně bych začal po měsíci-čím déle vám vydrží odolávat tím lépe, protože jak okusíte tak se výdrž bleskově zkracuje.Chilli, rocku a lednici zdarVitas
OMO píše:Sojovka je super, někdy v ní marinuju ryby s barevným pepřem, oliváčem a citronem. Doufám, že to nemícháš s tou šmakuládou od VitanyErben61 píše:Ahoj, asi žádná světoborná novinka, ostatně někde jsem to tu zahlédl. Chci se jen podělit o svůj recept na vylepšení sojové omáčky. Dělal jsem jí hned v začátcích asi před 5 lety a jelikož se osvědčila tak každý rok zkusím trochu obměnit ingredience či druh chilli. Nejlepší je s Jalapeňy ,česnekem a kuličkami tříbarevného pepře. Nuže libovolné množství od všech třech ingrediencí zalijete koupenou sojovkou , uzavřete v nádobě a necháte v chladu nějaký čas odležet. Jde to celkem rychle ale ideálně bych začal po měsíci-čím déle vám vydrží odolávat tím lépe, protože jak okusíte tak se výdrž bleskově zkracuje.Chilli, rocku a lednici zdarVitas
. Pokud sojovka tak jedině Kikkoman.
,,Kikkoman,, je výborná ...MartinS píše:http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/ProductDet ... GwodECUFbQ
To je tak jak psal OMO, doma ji taky mame. Je asi nej z tech bezne prodavanych
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti