Pred nejakým časom som po tej moje lidláckej papričke hodne pátral. Nechcel som sa zmieriť s pocitom, že mám nejakú "no name" papriku z Lidla. Napokon sa mi to podarilo vypátrať priamo na Facebookovskej stránke Lidlu, kde sa jedna pani/slečna pýtala o aké odrody sa jedná a oni jej odpísali, že majú v ponuke len tieto dve odrody "Salsu Red-Yellow" a "Acapulco Purple". Ale samozrejme nič nie je na 100% a nie je vylúčené, že sa im tam z času na čas môže zatúlať aj iná, podobná odroda. Berú to od nejakej maďarskej firmy, ktorá to pre nich pestuje.Bullets píše:Ještě jsem projížděl stránky kde si hodil odkazy na jednotlivé druhy a teoreticky ta barevná forma může být i "Acapulco Multicolor" protože má stejné fáze barvení plodu
Bullets 2016
- JurassicChilli
- Stálý člen
- Reputace: 583
- Obrázky: 0
Re: Bullets 2016
- 
				Bullets
- Stálý člen
- Reputace: 643
Pokud to psali přímo na Lidlu tak to pravda asi bude navíc si pamatuju že na vývěsce-cenovce bylo z Maďarska takže si to přejmenuji na tyto 2 druhy 

- 
				Bullets
- Stálý člen
Nedalo mi to a taky jsem napsal na stránky Lidlu. Loňská produkce (další roky zpátky nevím to jsme neřešili) byla od dodavatele z Maďarska a konkrétně se jedná o druhy Acapulco Multicolour a Acapulco Purple 

- JurassicChilli
- Stálý člen
Aha, takže do Českej republiky dovážajú zrejme ten Multicolour. U nás na Slovensku bola ešte v lete určite Salsa Red-Yellow. Uvidím ako to bude tento rok. Možno aj k nám začnú dovážať Multicolour. Určite si ju kúpim.Bullets píše:Nedalo mi to a taky jsem napsal na stránky Lidlu. Loňská produkce (další roky zpátky nevím to jsme neřešili) byla od dodavatele z Maďarska a konkrétně se jedná o druhy Acapulco Multicolour a Acapulco Purple

- 
				Bullets
- Stálý člen
Mě už holky rostou tak jsem na ně zvědavý  teda hlavně na ten Multicolour. Koupi určo doporučuji jsou to super rostlinky na malinkém keříčku je fakt množství plodů
 teda hlavně na ten Multicolour. Koupi určo doporučuji jsou to super rostlinky na malinkém keříčku je fakt množství plodů 

teda hlavně na ten Multicolour. Koupi určo doporučuji jsou to super rostlinky na malinkém keříčku je fakt množství plodů
- 
				Bullets
- Stálý člen
Aby toho nebylo málo narazil jsem v sobotu v obchodě na tohle tak jsem si řekl proč to nevyzkoušet za ty peníze... Aktuální situaci kde co jak a proč shrnu v prvním příspěvku 

- JurassicChilli
- Stálý člen
Ajejéj červené Cayenne z Lidlu za 0,29 centov!   Mám ich už sú zasadené, ale ešte nevyklíčili. Škoda, že majú iba túto jednu odrodu chilli. Vynikajúca kúpa za tú cenu.
   Mám ich už sú zasadené, ale ešte nevyklíčili. Škoda, že majú iba túto jednu odrodu chilli. Vynikajúca kúpa za tú cenu.

Mám ich už sú zasadené, ale ešte nevyklíčili. Škoda, že majú iba túto jednu odrodu chilli. Vynikajúca kúpa za tú cenu.
   Mám ich už sú zasadené, ale ešte nevyklíčili. Škoda, že majú iba túto jednu odrodu chilli. Vynikajúca kúpa za tú cenu.- 
				Bullets
- Stálý člen
Trefil si to  narazil jsem na něj v sobotu a řekni kdo by to nebral? Jinak koukám že u nás je to ještě levnější :P když to přepočtu podle kurzu který jsme měnili naposledy do Alp vychází mi 0,21€
 narazil jsem na něj v sobotu a řekni kdo by to nebral? Jinak koukám že u nás je to ještě levnější :P když to přepočtu podle kurzu který jsme měnili naposledy do Alp vychází mi 0,21€ 

narazil jsem na něj v sobotu a řekni kdo by to nebral? Jinak koukám že u nás je to ještě levnější :P když to přepočtu podle kurzu který jsme měnili naposledy do Alp vychází mi 0,21€