Jalapeňo Rot
Habňero
Naga Bhut Jolokia
Carolina Reaper

Mě letos taky z asi 8 - 10 seminek vylezla jedna jedináJohny004 píše:Tak Jolokia nechce vyklíčit vůbec... To už tam ta semena jsou měsíc
Hele Václave mě ty Jolokie od Tebe vylezly taky dost dlouho a poměrně v dost nelichotivém poměru 8/4 ale jsou venku a dohnaly ty co vylezly dříve. Vzhledem k tomu že jsem nemusel šetřit semínky, tak pohoda.Vasjis píše:Mě letos taky z asi 8 - 10 seminek vylezla jedna jedináJohny004 píše:Tak Jolokia nechce vyklíčit vůbec... To už tam ta semena jsou měsícjinak zkus párátkem vydloubnout semínka a koukni jestli se tam už něco nezačíná dít jinak bych jim dal ještě tak týden ale už bych k nim zasadil ještě nová jestli tu odrudu fakt chceš
Fakt nevím čím je to způsobené semínka jsou ze zralých plodů sušil jsem se všechny stejně a něco vylezlo hned a něčemu se prostě nechtělo ven nevím no zkusím to mín sušitErben61 píše:Hele Václave mě ty Jolokie od Tebe vylezly taky dost dlouho a poměrně v dost nelichotivém poměru 8/4 ale jsou venku a dohnaly ty co vylezly dříve. Vzhledem k tomu že jsem nemusel šetřit semínky, tak pohoda.Vasjis píše:Mě letos taky z asi 8 - 10 seminek vylezla jedna jedináJohny004 píše:Tak Jolokia nechce vyklíčit vůbec... To už tam ta semena jsou měsícjinak zkus párátkem vydloubnout semínka a koukni jestli se tam už něco nezačíná dít jinak bych jim dal ještě tak týden ale už bych k nim zasadil ještě nová jestli tu odrudu fakt chceš
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host