Zdravím všechny kolegy a kolegyně, chillikamarády

Po nějaké době, kdy jsem neměl moc čas a vlastně ani náladu přispívat do fóra (prostě jsem si od Vás dával voraz, ale neberte si to špatně

), jsem dneska zasel a tím začal další chillisezónu, pro mě již třetí a budu doufat, že zase o něco úspěšnější než ta předchozí. Jelikož bych se letos rád stěhoval, nejspíš během léta, nechci to přehánět s množstvím druhů ani rostlinek. Nebudu mít asi ani skleník, foliovník nebo jinej chilli domeček, takže rostlinky budou zřejmě v kýblech (čti ,,květináčích"). No a jaké že budou mé letošní druhy?
Habanero Chocolate - habanera mám nejvíc nejradši, takže se bez nich neobejde asi žádná moje sezóna, no a čokoládový jsem ještě neměl, tak je chci ochutnat

Do květináče to asi není úplně ideální druh, ale snad se jim bude dařit.
Cayenne pepper yellow - loni se mi osvědčily, pěkně rostly, hodně plodily, hezky vypadaly a papričky se daly jíst i za syrova, ale ideálně do jídla

Rocoto red - dostal jsem na ochutnávku sušený plodík, tak je chci vyzkoušet i čerstvé.
Od každého druhu jsem zasadil myslím 5 semínek, ale možná že mi ujela ruka a bude tam někde o jedno víc
Nic dalšího pro letošní sezonu nechystám, doufám že expandovat budu příští rok

Ozvu se zase až holky polezou z hlíny. Držte mi palce, stejně jako je držím já Vám

Co shoří, neshnije...