BlueSharkovo 2015
Re: BlueSharkovo 2015
Tak pod mikroskopem prohlédnuto a je to víc než zřejme že jsou to ony, některé bílé až průhledné, některé načervenalé. Dle složení nohou atd je to ono. Co list do desítky... A padaj a padaj, ale to spíš světlem ne?

Svilusky strasne vycerpavaji rostlinu. Listy rychle odchazi. Zacnou stribrnet, rezavět, zloutnout.. Kroutit se a opadávat.
Ale jestli ti během par dni opadala pulka listu (tak jsem to pochopil), tak to je moc i na svilušky řekl bych. Asi tam bude vic vlivu, vcetne toho svetla.

Ale jestli ti během par dni opadala pulka listu (tak jsem to pochopil), tak to je moc i na svilušky řekl bych. Asi tam bude vic vlivu, vcetne toho svetla.
JJ škoda jí, náderná rostlina to byla s polodozrálými plody a asi si dokážeš představit, jaká paráda to byla 

Hlavne ji ted nejak bezpecne zlikviduj. Do igelitoveho pytle, vykopat dvoumetrovou diru a zasypat vapnem 
Ale vazne.. Neco s ni budes muset udelat a asi bych si dvakrat rozmyslel ji dat do kompostu. Dej pozor, at se ti breberky nerozsiri i na ostatni kytky.

Ale vazne.. Neco s ni budes muset udelat a asi bych si dvakrat rozmyslel ji dat do kompostu. Dej pozor, at se ti breberky nerozsiri i na ostatni kytky.
JJ dnes v noci nebo zítra až budu mít volno ji zahodim. Z okna paneláku a je to 

Mozna by stacilo ji hodit do popelnice..
Karma je svine... ;-)

Karma je svine... ;-)
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
Colostomizer píše:1) Nové rozhodně nedělej a nech přírodu, nechť koná. Jenom jí musíš trochu pomociBlueShark píše:Této odpovědi jsem se obával, říkal jsem kdo s tím příjde první. Nesvítím ničím. Nechávám je u okna v kuchyni na stole (na úrovni okna). Působí vyčouhle i když některé jsou krátké, fotka dost přidává. Každopádně si myslím, že se to srovná a nic tak hrozného se nestane. Vím že jsem mohl některé odklopit už, cca dva dny skluz. Kdykoliv můžu udělat nové a polepšit se, ale říkám si zda nemám nechat přírodu
2) Pokud nechceš nebo nemůžeš svítit, dej je na nejsvětlejší místo v bytě a pravidelně s nimi otáčej, aby netáhly ke straně.
3) Ideální teplota 18-20 °C, potom se méně potáhnou nahoru a budou sílit.
4) Při přesazování je zapusť do substrátu až po děložní lístky.
Ahoj, narazil jsem při pročítání na jedno velmi aktuální téma tedy soubor rad. Souhlasím s tou přírodou atd a mám dotaz na ten poslední bod. Obávám se, že by ty rostlinky uhnily, nikdy jsem to takhle nedělal. Rozumím principu,
 ale ta obava je dost velká.....
  ale ta obava je dost velká..... 
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
						Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´