LOBO balkon 2016
Re: LOBO balkon 2016
Nene v prvním postu jsem psal že plánuju JPGS jednu rostlinu ale klíčit jsem dal 5 semen a když vylezou dvě tak přece tu jednu nevyhodím že 

Jo, tak to je jiná.lobo píše:Nene v prvním postu jsem psal že plánuju JPGS jednu rostlinu ale klíčit jsem dal 5 semen a když vylezou dvě tak přece tu jednu nevyhodím že

Abys jich pak neměl 15.

-
- Stálý člen
- Reputace: 22
- Obrázky: 0
Určitě se nevyplatí to pořád sledovat, aspoň je pak překvapení když už něco leze ven. 

Moje první pěstování - Miky 2016 | You love it even it makes you cry.
To se nestane neměl bych je kam dát - bohuželHolu píše:Jo, tak to je jiná.lobo píše:Nene v prvním postu jsem psal že plánuju JPGS jednu rostlinu ale klíčit jsem dal 5 semen a když vylezou dvě tak přece tu jednu nevyhodím že
Abys jich pak neměl 15.

-
- Stálý člen
- Reputace: 643
Já taky ještě nezačalHolu píše:Lobo krásně se to vyvíjí!![]()
Klid, furt jsi lepší než já. Já ještě nezačal.Vasjis píše:A já pořád nic

- xzelix
- Nový člen
- Reputace: 9
Mě už pár semínek také vylezlo, první po rekordních 4 dnech 
Když by bylo semínko navíc, mohu u sebe také ubytovat nějakou květinku, jestli to pomůže

Když by bylo semínko navíc, mohu u sebe také ubytovat nějakou květinku, jestli to pomůže

Tak jsem rozšířil svou pěstební plochu o další balkon, přivlastnil jsem si balkon u nás v paneláku co je v mezipatře,
v mezipatře o patro výše nad nám je totiž celý balkon zaskládán pokojovkama asi od sousedky, tak si říkám komu by vadilo pár rostlinek u nás v mezipatře a navíc venku na balkoně, stejně je prázdný a nikdo tam nechodí, takže jsem se rozhodl že zaseju ještě dvě odrůdy a to :
Bhut Jolokii Chocolate a Naranja Picante
v mezipatře o patro výše nad nám je totiž celý balkon zaskládán pokojovkama asi od sousedky, tak si říkám komu by vadilo pár rostlinek u nás v mezipatře a navíc venku na balkoně, stejně je prázdný a nikdo tam nechodí, takže jsem se rozhodl že zaseju ještě dvě odrůdy a to :
Bhut Jolokii Chocolate a Naranja Picante