Celostátní sraz a soutěž

Co se kde a kdy děje, slevy, akce, kde nakoupit
oskar69
Stálý člen
Reputace: 809
Obrázky: 0

Re: Celostátní sraz a soutěž

Příspěvekod oskar69 » 24 lis 2015 20:07

hahaha po pulnoci ... sakra .... to abych nespal na stole :D ps duležitý dotaz - krýgl ssebou ?

Baron z Žop
Stálý člen
Reputace: 3470

Příspěvekod Baron z Žop » 24 lis 2015 22:13

Tak teď sem dovařil první jídlo na víkend, tak ať se nám řádně zaleží a co se krýglů a ostatního nádobí tak není třeba vozit vůbec nic!!! Je tam asi 30 pivních skel, noša talířků a všeho možnýho...

DarthVikta
Stálý člen
Reputace: 787

Příspěvekod DarthVikta » 24 lis 2015 22:15

Baron z Žop píše:Jak píšu, vše se bude průběžně fotit a jestli pak účastníci budou souhlasit tak nějaký foto dáme do placu!!! Asi po půlnoci budou nejlepší... :thumbup:
Abychom se té půlnoci "dožili" :D

Zděnda-Z-Javecu
Stálý člen
Reputace: 7

Příspěvekod Zděnda-Z-Javecu » 25 lis 2015 18:46

Ahojda pánové, tak vám s velkou lítostí musím oznámit, že se nedostavím, vlezla mi do toho nakonec práce :rn: Ač natěšen a připraven, budu tedy skrze slzy lítosti mžourat na dřevěný blbosti.... Takže doufám, že budete hojně fotit a následně se nestydět to tady vystavit a kdyby zbylo něco na ochutnání, klidně pošlete holubem jako cenu útěchy :D mohl bych za váma zajet v neděli, ale to už asi bude tak nějak po všem, všichni znaveni a spokojeni a tak blízko to zas nejni, abych tam jel na otočku :dunno: Takže si to užijte, přežijte ve zdraví, hlavně ať vám nedojde toaletní hajzlpapír a jestli nepodáte podrobný report, tak si mě nepřejte :D :tiphat:
Co shoří, neshnije...

proki73
Moderátor
Reputace: 36

Příspěvekod proki73 » 25 lis 2015 19:45

Zděnda-Z-Javecu píše:Ahojda pánové, tak vám s velkou lítostí musím oznámit, že se nedostavím, vlezla mi do toho nakonec práce :rn: Ač natěšen a připraven, budu tedy skrze slzy lítosti mžourat na dřevěný blbosti.... Takže doufám, že budete hojně fotit a následně se nestydět to tady vystavit a kdyby zbylo něco na ochutnání, klidně pošlete holubem jako cenu útěchy :D mohl bych za váma zajet v neděli, ale to už asi bude tak nějak po všem, všichni znaveni a spokojeni a tak blízko to zas nejni, abych tam jel na otočku :dunno: Takže si to užijte, přežijte ve zdraví, hlavně ať vám nedojde toaletní hajzlpapír a jestli nepodáte podrobný report, tak si mě nepřejte :D :tiphat:
věčná škoda

Zrzek
Stálý člen
Reputace: 830

Příspěvekod Zrzek » 25 lis 2015 21:12

To je mi (nám) líto. :-(

Baron z Žop
Stálý člen
Reputace: 3470

Příspěvekod Baron z Žop » 26 lis 2015 16:59

:tiphat: Tak Pánové,doba DÉ nadchází a nás dělí pouhých 24h od startu Chilli akcičky!!! Klíče od školy už mám, vše klape jak po drátkách, na plotně to bublá a po chalupě voní :angry1: takže už jen překonat tu noc a zitra to vypukne :jalapeno: na všechny zůčastněné se těším že je poznám osobně!! Kdyby někdo dojel do Holešova a nevěděl si rady,okamžitě volat na 777 986 856 a já se postarám o vyzvednutí!! Nejíst , nepít ať ty dobroty v nás mizí :foods: :foods: :foods:
P.S. dnes sem bral na košt do práce likér z Dorsetky a byl sem počastován slovy typu : vrahu,haj.le atd a že už si nikdy ode mne nic nevemou byť by to měla být obyčejná voda... :hot:

DarthVikta
Stálý člen
Reputace: 787

Příspěvekod DarthVikta » 26 lis 2015 17:44

Baron z Žop píše: ...dnes sem bral na košt do práce likér z Dorsetky a byl sem počastován slovy typu : vrahu,haj.le atd a že už si nikdy ode mne nic nevemou byť by to měla být obyčejná voda... :hot:
Tak to zní jako pochutina :)

Zpět na „Události, schůzky a akce, novinky“