Celostátní sraz a soutěž
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 809
- Obrázky: 0
Re: Celostátní sraz a soutěž
hahaha po pulnoci ... sakra .... to abych nespal na stole
ps duležitý dotaz - krýgl ssebou ?

-
- Stálý člen
- Reputace: 3470
Tak teď sem dovařil první jídlo na víkend, tak ať se nám řádně zaleží a co se krýglů a ostatního nádobí tak není třeba vozit vůbec nic!!! Je tam asi 30 pivních skel, noša talířků a všeho možnýho...
- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 787
Abychom se té půlnoci "dožili"Baron z Žop píše:Jak píšu, vše se bude průběžně fotit a jestli pak účastníci budou souhlasit tak nějaký foto dáme do placu!!! Asi po půlnoci budou nejlepší...

- Zděnda-Z-Javecu
- Stálý člen
- Reputace: 7
Ahojda pánové, tak vám s velkou lítostí musím oznámit, že se nedostavím, vlezla mi do toho nakonec práce
Ač natěšen a připraven, budu tedy skrze slzy lítosti mžourat na dřevěný blbosti.... Takže doufám, že budete hojně fotit a následně se nestydět to tady vystavit a kdyby zbylo něco na ochutnání, klidně pošlete holubem jako cenu útěchy
mohl bych za váma zajet v neděli, ale to už asi bude tak nějak po všem, všichni znaveni a spokojeni a tak blízko to zas nejni, abych tam jel na otočku
Takže si to užijte, přežijte ve zdraví, hlavně ať vám nedojde toaletní hajzlpapír a jestli nepodáte podrobný report, tak si mě nepřejte

Co shoří, neshnije...
věčná škodaZděnda-Z-Javecu píše:Ahojda pánové, tak vám s velkou lítostí musím oznámit, že se nedostavím, vlezla mi do toho nakonec práceAč natěšen a připraven, budu tedy skrze slzy lítosti mžourat na dřevěný blbosti.... Takže doufám, že budete hojně fotit a následně se nestydět to tady vystavit a kdyby zbylo něco na ochutnání, klidně pošlete holubem jako cenu útěchy
mohl bych za váma zajet v neděli, ale to už asi bude tak nějak po všem, všichni znaveni a spokojeni a tak blízko to zas nejni, abych tam jel na otočku
Takže si to užijte, přežijte ve zdraví, hlavně ať vám nedojde toaletní hajzlpapír a jestli nepodáte podrobný report, tak si mě nepřejte
![]()
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 830
To je mi (nám) líto. :-(
-
- Stálý člen
- Reputace: 3470

P.S. dnes sem bral na košt do práce likér z Dorsetky a byl sem počastován slovy typu : vrahu,haj.le atd a že už si nikdy ode mne nic nevemou byť by to měla být obyčejná voda...

- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 787
Tak to zní jako pochutinaBaron z Žop píše: ...dnes sem bral na košt do práce likér z Dorsetky a byl sem počastován slovy typu : vrahu,haj.le atd a že už si nikdy ode mne nic nevemou byť by to měla být obyčejná voda...