Celostátní sraz a soutěž
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: Celostátní sraz a soutěž
Paráda, těším se! 

hoši, hoši, hoši tu se do toho někdo pustil z vervou ale konečně se to tu hejbe
je to super jak jste se najednou domluvily a tak se taky hlásím aby se neřeklo že jsem se přestal zajímat o chilli jen potřebuji vědět kolik co stoji na 1 osobu přesnou adresu a co bude v plánu teda kromě konzumace chilli a alkoholu
chilli zdar 
-- 25 říj 2015 08:40 --

-- 25 říj 2015 08:40 --
ja jsem kousek od ovy a dojedu mám to cca 100km takže hodinku a půl autemvavy.p píše:My či dovoleny nazbyt nemáme. Od fyrmy nakázáný 3 týdny zbývá 5 dni.... tak si tak vyskakovat nemůžem. A i Já z práce dojedu tak kolem 17...... a co ti co bydlí dal než Já ...mam to 3km..... neodvazuji se tipnout v kolik by dojeli kluci z ovy....
--

-
- Stálý člen
- Reputace: 3470

Naše dědina se jmenuje Žopy a je to 2km od města Holešov a do Ostravy a Brna to je necelých 100km,Zlín 17km,U.H.50km, a Olomouc necelých 50km.
Co se týká peněz na jednu osobu je to tak že za školu chtějí 1000+500energie což je max 1500kč a je jedno jestli to je od pátku do neděle nebo sobota a neděle. Co se jídla a pití týče tak to není problém cokoliv uvařit -maso,végo nebo vegan,ale předpokládám že jsme všeci masochiližravci.
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
No, tak já když vařím sám pro sebe nebo svoje blízké okolí, tak jsem vegan, ale když jsem někde na víkendovém výjezdu nebo na návštěvě, tak žeru i zvířátkaBaron z Žop píše:Co se jídla a pití týče tak to není problém cokoliv uvařit -maso,végo nebo vegan,ale předpokládám že jsme všeci masochiližravci.

četl jsem z5 a našel jsem to ale potřebuji přesnou adresu tě školy kvůli GPS a veřejně se omlouvám jestli jsem opravdu tak nechápaví ale je to na jednu osobu 1500 nebo je to částka která je za pronájem budovy tudíž se to rozpočitává na osobyBaron z Žop píše:pánové,číst pár stránek dozadu a tam je to popsaný,ale opakování matka moudrosti.
Naše dědina se jmenuje Žopy a je to 2km od města Holešov a do Ostravy a Brna to je necelých 100km,Zlín 17km,U.H.50km, a Olomouc necelých 50km.
Co se týká peněz na jednu osobu je to tak že za školu chtějí 1000+500energie což je max 1500kč a je jedno jestli to je od pátku do neděle nebo sobota a neděle. Co se jídla a pití týče tak to není problém cokoliv uvařit -maso,végo nebo vegan,ale předpokládám že jsme všeci masochiližravci.
- Zděnda-Z-Javecu
- Stálý člen
- Reputace: 7
Já to pochopil tak, že 1500 za pronájem celé budovy na celé vékend, takže se to rozpočítá (+ to pivo atd.) a dál asi každý přiveze nějakou svoji dobrotu na ochutnávku ne? 

Co shoří, neshnije...
právě že jsem to taky tak pochopil jelikož já pivo nepiju tak je mi to fuk ale přivezu dobrot dostZděnda-Z-Javecu píše:Já to pochopil tak, že 1500 za pronájem celé budovy na celé vékend, takže se to rozpočítá (+ to pivo atd.) a dál asi každý přiveze nějakou svoji dobrotu na ochutnávku ne?
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 828
Takže pánové beru to jako závazek, jelikož jsem tam už dlouho nebyl, tak se stavím na košt a podám report. Počítám, že o víkendu to stihnu.Baron z Žop píše:![]()
Ošéfoval sem už taky netradiční pivko z pivovaru Parník který je prý výborný,ale to by nám dokázal říct jen Zrzek![]()