Toto fórum pročítám už několik let, teprve nedávno jsem se tu zaregistroval a teprve nyní bych se rád představil a poděkoval.
Paneláčník, začínající na balkóně. Kvůli nedostatku místa jsme si s manželkou(která se zabývá rajčaty, zejména netradičními druhy a bylinkami všeho druhu(viz. galerie). Vyrábí: sirupy, tinktury, masti, likéry, šťávy a nutí nás lézt po stromech a česat a sklízet a ...) a pubertálním synem, který by od počítače jinak zadek nezvedl, pořídili zahrádku.
Mimochodem syn, alespoň „čuchnul k hlíně a otěžkal rýč a tím pádem zjistil, že „má záda“
V dnešní době si děti myslí, že se zelenina vyrábí s supermarketech a hranolky pěstuje McDonald.
Hlavně ale, když koukám na Vaše fotky, úrodu a na to jak se Vám daří, nedá mi to a také bych se rád pochlubil, protože letošní rok byl asi nejúspěšnější (a to zejména díky tomuto fóru).
Zde jsem našel všechna témata přehledně uspořádána a hlavně veškerá komunikace a výměna názorů probíhá na úrovni, bez urážek a ponižování nezkušených.
Děkuji a rád bych, aby to tak zůstalo!!!
Poslední sklizeň 2015, před příchodem mrazíků.
Na následujícím obrázku jsou dva vetřelci.(Nepálí) Najdeš je?
A výsledek.
Několik sklenic jsem zapoměl naaranžovat (paprikové a chilli chutney)
Pochopitelně, že jakmile se během sezóny začali objevovat první zralé plody, tak byli konzumovány za čerstva.
Hezký den!
Strato3