Pěstování ze semínek
Pěstování ze semínek
Ahojte, stupidní dotaz, tak prosím nekamenovat. Mám pár semínek z čerstvě použité chilli. Chtěl jsem se zeptat, zda je mohu hned zasadit nebo se musí nějakou dobu sušit. Budu to mít doma, takže na počasí nezáleží. Díky moc.
Re: Pěstování ze semínek
Ahoj, susit se nemusi. Dej seminka do vody nekam kde je tma, treba skrinka. A pak se mrkni treba za tyden zda-li neco neklici.
Budes pestovat s umelym svetlem? Protoze pokud doma za oknem, tak ted neni ta nejlepsi doba na sazeni.
Budes pestovat s umelym svetlem? Protoze pokud doma za oknem, tak ted neni ta nejlepsi doba na sazeni.
No měl jsem v plánu to mít za oknem či na stole, ale jak není nejlepší doba, tak nevím co a jak je třeba. :-/
MartinS píše:Ahoj, susit se nemusi. Dej seminka do vody nekam kde je tma, treba skrinka. A pak se mrkni treba za tyden zda-li neco neklici.
Semínka do vody ???????????
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Je třeba číst zacatecnicky-koutek" onclick="window.open(this.href);return false;peska píše:No měl jsem v plánu to mít za oknem či na stole, ale jak není nejlepší doba, tak nevím co a jak je třeba. :-/

Proc ne? Ja takto klicil kapie z Lidlu.lobo píše:MartinS píše:Ahoj, susit se nemusi. Dej seminka do vody nekam kde je tma, treba skrinka. A pak se mrkni treba za tyden zda-li neco neklici.
Semínka do vody ???????????
Normalne jsem z cerstve papricky nahazel nekolik seminek do vody a dal do tmy. Cca za tyden uz nekolik melo castecne vylezle klicky.
Pak jsem je dal na substrat klickem dolu a trochu udelal dirku do zeme pod klickem a hotovo. Vsechny 4 se chytly a jsou z nich obri.
Pristi sezonu budu opet klicit ve vode.
zvláštní způsob, osobně bych se bál že budou plesnivět ale jak vidno tak tomu tak není 

Si to vyzkousej na necem, ceho mas hodne a neni ti to lito. Ja pouzil cerne vicko od spreje se stlacenym vzduchem, naplnil ho vodou a seminka dal do nej. Zavrel do skrinky v kuchyni a po tydnu se mrknul.