Dnes jsem si udělal malé množství této omáčky, trošku pozměněné ale de facto stejné.
Jen mě zajímalo jak to chutná udělal jsem cca 3 přesnídávkové skleničky.
Ale zkrátím to, naoleji jsem smažil cibuli, přidal pak nakrájené 4 rajćata, 5paprik bílých menších, jeden a půl nezralého jablka, nové koření a pepřa bobkáč. Jedna mrkev, trošku vinného octu, 5 lžic cukru, jedna soli. To je asi vše. Jo a nakonec jsem přidal 1/6 morugy a zbytek malého haba. Na to 5 česneků rozmačkaných. Vařil vařil a pak dal do moulinexu a mixoval cca 10 min, ale stejně, jsou tam mikrohrudky bez identifikovatelné chuti. Loni když jsem dělal hokaidovou, bylo jich více, ale tím to tedy není...
Nemá někdo myšlenku, co tovlastně je a proč se tam ty mini hrudky dělají? Jablko? Paprika? nevadí to, jen kdyby to člověk chtěl domazlit a třeba prodat (což nebudu) , není to ono....
Díky
