gandalf 2015
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2598
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: gandalf 2015
Sakra i tady musí bejt člověk vopatrnej ...... 

Ale nemusí...jen i já si myslím, že mechanické hodinky mají duši a tak se o ně trošku zajímám.gandalf píše:Sakra i tady musí bejt člověk vopatrnej ......
- gandalf
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
1 duše = 1 Unitas?Pedro píše:Ale nemusí...jen i já si myslím, že mechanické hodinky mají duši a tak se o ně trošku zajímám.gandalf píše:Sakra i tady musí bejt člověk vopatrnej ......

To je hodně hlasitá duše, ale souhlasgandalf píše:1 duše = 1 Unitas?Pedro píše:Ale nemusí...jen i já si myslím, že mechanické hodinky mají duši a tak se o ně trošku zajímám.gandalf píše:Sakra i tady musí bejt člověk vopatrnej ......

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
To už je dýně to se nepočítá 

- gandalf
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby mi nebylo líto toho kvanta krásných sazenic a sázel to jak se má, byla by minimálně dvojnásobná. Tak snad za rokVasjis píše:To už je dýně to se nepočítá

- gandalf
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Vážení přátelé nedávno se zde na fóru ptal jeden kolega, zda je možno pěstovat chilli v keramzitu. Jako důkaz, že to jde přikládám snímek. Ty kytky mám celekem 3, tahle je však největší, další mají váce větví - podle druhů. Všechny bohatě kvetou a nasadily na plody. Na to, že je to vypěstováno ze "zadržených" sazenic, vysazených v červenci letošního roku /po převedení "na vodu"/ to roste parádně. Kam to dám, jestli takhle porostou dál, to nevím. Ale chlastaj statečně. K té lednici jsem to šoupnul jen kvůli světlu a focení
Všimněte si, prosím, že ten květník s keramzitem je poměrně k rostlině malý. Ale řešení pro malé byty to asi nebude vzhledem k obludám co z toho rostou a teprve narostou, protože růst kytky není ukončen. Už vymýšlím nějaké lešení, ale bude to boj