 
   
 
 ale musím doplnit, že s mou ne moc častou intenzitou větráni mají spíše prostředí podobné skleníku
  ale musím doplnit, že s mou ne moc častou intenzitou větráni mají spíše prostředí podobné skleníku 
 jen mě napadá ještě dotaz, sklízíte Jalapena raději ještě zelená nebo necháváte dozrát do červené barvy?
  jen mě napadá ještě dotaz, sklízíte Jalapena raději ještě zelená nebo necháváte dozrát do červené barvy? 
 jinak s pálivostí dužiny problém nemám, jedině tak ten že RoF je na mě moc silné tak to přidávám do masa na gril a podobně, ale Jalapena vychutnávám samotné
  jinak s pálivostí dužiny problém nemám, jedině tak ten že RoF je na mě moc silné tak to přidávám do masa na gril a podobně, ale Jalapena vychutnávám samotné  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti