Holu: Sezóna 2015
Re: Holu: Sezóna 2015
Hodlám ten recept taky použít. Přidáváš nějakou další zeleninu, nebo opravdu jenom jalapena a nálev?
- satana
- Stálý člen
- Reputace: 89
- Obrázky: 0
Ahoj, já používám klasický na okurky, ale nedávám tam kopr a do každý sklenice kápnu kapku oleje.Holu píše:používáte normální klasický lák na okurky?
Díky za nápady, asi to udělám tak, že něco naložím do láku na okurky a ostatní do toho láku, co poslal Max. Co se týče rostlin tak ty se celkově za ten, co bylo hezké počasí doopravdy vzpamatovaly. Hlavně Habanera Red a TSM, takže to vypadá, že i z těchto odrůd bych se mohl dočkat nějakých plodů.
Chtěl jsem se zeptat, jak dlouho můžou být na rostlině červené plody? Nebo se jim nic nestane, když tam zůstanou pro příklad 2 týdny? Myšleno tak, že bych to chtěl sbírat po větších počtech.
Habanero Bonda

Jalapeno, tohle je na tom nejlépe

2 krásné Bishopy, na ty těším nejvíc

Ring of Fire

Habanero Red

Habanero Bonda
Jalapeno, tohle je na tom nejlépe
2 krásné Bishopy, na ty těším nejvíc

Ring of Fire
Habanero Red
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Na kolečka nebo i podélně ...podle toho jak se mi chce ... některé menší jsem dával celé bez stopky.
http://www.foto-tapety.cz
Ahoj, tak dnes proběhla první "větší" sklizeň Ring of Fire.

A mě nenapadlo nic jiného, než to zkusit naložit. Zkusil jsem tuhle první sklenici naložit do klasického láku na okurky bez kopru a zakápnuto olejem. Takhle to vypadá. Zkusil jsem tam dát jednu rozřízlou a zbytek vcelku. Příště bude ten Maxův recept.

A mě nenapadlo nic jiného, než to zkusit naložit. Zkusil jsem tuhle první sklenici naložit do klasického láku na okurky bez kopru a zakápnuto olejem. Takhle to vypadá. Zkusil jsem tam dát jednu rozřízlou a zbytek vcelku. Příště bude ten Maxův recept.
Ahoj kamarádi, počasí mi poslední dny dává velice zabrat. Ještě, že jsem tak líný člověk a letos se nedal do stavby toho foliovníku. Jak to působí na papričky si nejsem jist. Některé plody RoF mi zežloutly a upadly. Naopak Chineskám se asi daří. Musím už některým Chineskám začít vyštipovat květy, protože na některých rostlinách si už teď nejsem jistý, jestli to zvládnou.
Bishop

Bližší záběr, chtěl jsem se zeptat, jestli se Bishops zbarvují přes žluto-oranžovou barvu? Nebo to je známka toho, že je na ně moc horko a ten zadní plod brzy upadne jako ty RoF?

I sladké mám rád a už se těším

Z téhle rostlinky byl před měsícem jenom stonek bez listů. Ukážka toho, že i ty samotné papriky bojují o své přežití tak, jak se jenom dá. Možná, že je občas až moc rozmazlujeme.

A teď už ukázky pár lepších rostlin - Jala

Tak tohle je masakr, protože když jsem k tomu dneska přišel, tak jsem napočítal něco přes 30 plodů na rostlině výšky max. 30cm. Jedna z těch, na kterých jsem začal otrhávat květy.

TSM - tady si taky myslím, že toho má ta rostlina dost

Haba Red za ty jsem neskutečně rád, že konečně začaly plodit.

Bishop
Bližší záběr, chtěl jsem se zeptat, jestli se Bishops zbarvují přes žluto-oranžovou barvu? Nebo to je známka toho, že je na ně moc horko a ten zadní plod brzy upadne jako ty RoF?
I sladké mám rád a už se těším

Z téhle rostlinky byl před měsícem jenom stonek bez listů. Ukážka toho, že i ty samotné papriky bojují o své přežití tak, jak se jenom dá. Možná, že je občas až moc rozmazlujeme.

A teď už ukázky pár lepších rostlin - Jala
Tak tohle je masakr, protože když jsem k tomu dneska přišel, tak jsem napočítal něco přes 30 plodů na rostlině výšky max. 30cm. Jedna z těch, na kterých jsem začal otrhávat květy.
TSM - tady si taky myslím, že toho má ta rostlina dost
Haba Red za ty jsem neskutečně rád, že konečně začaly plodit.