Ahoj kamarádi, tak uplynulý týden se nese ve znamení docela velkých úspěchů, pracovně bych ho pojmenoval: „Začíná se červenat”. Uvidíte sami na fotkách.
Tady bych prosil o pomoc. U popisku mám napsáno Habanero Red, ale mně přijde, že je to podle zakončení spíš Haba Bonda. Co si o té mé teorii myslíte vy?
Za minulý týden se docela tohle Haba osypalo plody
Sladká paprika už finišuje!
Bishops také
A pár prvních Jala nezůstává pozadu
Holu: Sezóna 2015
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Holu: Sezóna 2015
Jo to první haba nevypadá na klasické haba tak uvidíš ..třeba tě čeká nějaké překvapení.
Pěkně se ti to rozjelo .-)
Pěkně se ti to rozjelo .-)
http://www.foto-tapety.cz
U me zase nejaka Haba Jacques, vypadaji tvarem jak klasicke Haba(v ramci jedne kytky jsou zaspicatele i normal). Takze to asi uvidis az ve finale podle chuti a barvy.
Díky za odpovědi. Ještě mi tak teď napadla jedna věc. Hodlám zkusit přezimovat pár druhů a chtěl bych zkusit i jeden Bishop. Nevím ale, jestli jsou to jednoletky, nebo víceletky. Jak je na tom tedy Capsicum Baccatum? Má to tedy nějaký smysl?
Podle me se prezimovat da vsechno. Trochu orezat vetve a nechat nejaky listy a dat dovnitr za okno, idelane nekde kde neni topeni.
Taky muzes ostrihat koreny a dat do nejakeho mensiho kvetinace.
Taky muzes ostrihat koreny a dat do nejakeho mensiho kvetinace.
To asi ano, ale podle mě je třeba nesmysl přezimovávat Annumky, které jsou, jak už z názvu vyplývá jednoleté. Tak proto jsem se chtěl zeptat, jak to je s těma Baccatum.
Ja jsem prezimoval okrasku Filius Blue za oknem v praci, nechal jsem jen pahyl. Je z toho pekny maly kerik a uz ma nekolik skoro zralych papricek.
I Annuunka se da bez problemu prezimovat.
I Annuunka se da bez problemu prezimovat.
No, tak to vypadá, že to budu muset začít řešit předčasně, jelikož mi dnes krtek podryl celou zahradu.