Poznam to tak když na některé z rostlin tohoto druhu najdu zmrzaceny plod a vím ze je třeba zasahnoutondo píše:Paradne to mas!:)...Ako vies kedy mas doplnovat vapnik? Kedysi som zakupil Wuxal Calcium ked boli take dokrcene listy ale odvtedy vyzeraju uplne normalne, potrebuju rastlinky viacej vapniku v case dozrievania plodov?
LOBO - prales 2015
Re: LOBO - prales 2015
Jinak pres noc jsem přemýšlel proč se rostlinam po premisteni ven tak super daří a myslím ze jsem na to kapnul. Foliovnik jsem totiž v Květnu zatemnil střechu zelenou plachtou protože sazenickam slunce pálilo listy jak nebyli zvykle a tu plachtu jsem tam nechal do teď. Některý druhům to pritmi stačilo ale jiny schazovali květy. Takže jsem dneska tu plachtu sundal a je tam tak o 40% víc světla takže cekam rychle prirustky 
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem pristinoval cca 14 dni, kytky si na slunicko nestezovaly. Spaleniny minimalni. Doma jsem svitil Bio vital zarivkama.
http://www.foto-tapety.cz
Ja to původně zatemnpval taky jen než si holky zvyknou ale pak jde tomu nějak prestal věnovat pozornost navíc něco plodilo nadherne už od počátku tak me to sundani plachty vůbec nenapadlo az diky postupnemu vyšetřování 
Tak to je pěkná obluda! Gratulace.
Jj obludi se parádně
ale bude to krizenec tak jak říkal OMO nejspíše s Haba Red, pac tvar plodu je spis Haba než Naga a nektery plody jsou velký jak plody limetky 
49 dní po přesazení do BIG?