Balkon 2015
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 826
- Obrázky: 0
Re: Balkon 2015
Ty klacky už bych tam nechal, ale rozhodně příští sezonu na volno bez opory. Vypadají ti rostlinky moc hezky, tak ať brzy i zaplodí
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Dneska sem našel na TSM rodinku mšic tak sem je rozmáznul na fleku a ještě pro jistotu postříkal mospilan a když už sem v tom byl tak sem vzal pro sichr všechny papričky. Ještě škůdce a to už bude všechno ono nestačí že jí svíma zásahama už takhle dost škodím 

- Vasjis
- Stálý člen
Tak tady sou fota ze zaskleného balkonu jak sem sliboval mšice ustupují až po použití mospilanu. Jinak spousta květu odkvete a odpadne jaké s tím máte zkušenosti už měsíc nehnojíme a jen voda průvan tam je a občas je to projetí i štětcem tak nevím

A tohle je jen taková zajímavost oboje sázeno z multicolloru. Jedno podle mně Jalapeno a druhé Rawit.

A tohle je jen taková zajímavost oboje sázeno z multicolloru. Jedno podle mně Jalapeno a druhé Rawit.
Rawit to nebude, ten má plody nahoru.
Ale v každém případě ti to roste hezky, ale pokud ti padají květy, tak je to nedostatek výživy...koukej přihnojit
Ale v každém případě ti to roste hezky, ale pokud ti padají květy, tak je to nedostatek výživy...koukej přihnojit

- Vasjis
- Stálý člen
Padalo mi to už když sem hnojil tak sem vysadil a pade to stejně tak nevím co stím už 

Ale plody tam máš...určité procento květů prostě odpadne.
A hnojit by jsi měl, já hnojím každý týden.
A hnojit by jsi měl, já hnojím každý týden.
Jojo vždy květy padaj, nikdy nevydržej všechny. Tak ji potejrej a i ji chvilku nezalívej, ona bude dávat veškerou energii do plodů...
- Vasjis
- Stálý člen
Ale mně jich pade 80% vše co tu popisujete už jsme zkusil a pořád ten samej problém